Μια ιδιαίτερη συνεργασία ξεκινά στην μουσική σκηνή του HolyWood Stage (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος), φιλοξενόντας ένα μοναδικό Λαϊκό πρόγραμμα με την ονομασία «Άκρα Λαϊκά» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου.
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι ψέμα!
Στις 23:30 ανοίγουν οι πόρτες στην πιο γνήσια Λαϊκή βραδιά.
Ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος μια λαϊκή γνήσια φωνή και ένας εξαιρετικός μουσικός με μια σειρά συνεργασιών με καταξιωμένους τραγουδιστές, υποδέχεται την παρέα του υπογράφοντας ένα διαφορετικό λαϊκό πάρτυ.
Ο Τάσος Κωστής, η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, ο Παναγιώτης Αβαγιανος, η Μαρία Αλεξόγλου και ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος είναι έτοιμοι να σας διασκεδάσουν και να εγγυηθούν για μια υπέροχη βραδιά αλλά λαϊκά.
Η συμμετοχή του Κρητικού Ανδρέα Γεωργιλάκη δίνει μια νότα παράδοσης και μας ταξιδεύει με τα όμορφα τραγούδια της Κρήτης.
Οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές έως τις 7:30πμ διότι η διασκέδαση και το καλό Λαϊκό τραγούδι δεν έχουν όρια.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας έχουμε καλεσμένο σε ένα ιδιαίτερο Λαϊκό πρόγραμμα την Δευτέρα 1 Απριλίου στο HolyWood Stage

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ:Υπέυθυνος Επικοινωνίας Δημήτρης Δουδουξής

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ…!

Η μουσική σκηνή HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και ο χώρος του από την πρώτη μέρα λειτουργίας διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, επίσεις, παρέχει καλλιτεχνικά προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας τον δρόμο πως η διασκέδαση είναι δικαίωμα όλων!

HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Κρατήσεις Θέσεων στα τηλέφωνα του HolyWood Stage
Τηλ.: 2109700418 & 6945314316 & 6934287330
Facebook: https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr/events
email: holywoodstage3@gmail.com

Event Date

01/04/2019 - 02/04/2019

Event Time

23:30 - 07:30