Ο Αντώνης Τσιφτσίδης μαζί με την Χαρούλα Παναγοπούλου επιστρέφουν μετά από καιρό στον αγαπημένο τους χώρο του HolyWood Stage.
Στο ρεπερτόριο τους πλέον έχουν προστεθεί δύο τραγούδια του Αντώνη Τσιφτσίδη σε μουσική και ερμηνεία του ιδίου και σε στίχους του Αλεξάνδρου Παύλου. Ο “Αχάριστος Θεός” https://m.youtube.com/watch?v=M3bo8–Ztrk και οι “Γλάστρες”. Το πρώτο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022 και το δεύτερο κυκλοφορεί σύντομα από την BlB records επίσης.
Συνοδοιπόροι επί σκηνής ο εξαιρετικός Σταύρος Παργινός στο βιολοντσέλο και ο χαρισματικός Αλκαίος Στέλιος στην κιθάρα.
Το ρεπερτόριο απαρτίζεται από τραγούδια της έντεχνης ελληνικής σκηνής.
“Σκοπός των εμφανίσεων μας, είναι να πετυχαίνουμε τη χημεία ανάμεσα σε εμάς και στο κοινό ώστε να δημιουργείται αυτή η φανταστική ατμόσφαιρα που μας μεταφέρει σε μοναδικά συναισθήματα”
Αντώνης, Χαρούλα, Αλκαίος και Σταύρος.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Αντώνης Τσιφτσίδης & Χαρούλα Παναγοπούλου @HolyWood Stage Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού ο Αντώνης Τσιφτσίδης μαζί με την Χαρούλα Παναγοπούλου έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης 21:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

22/12/2022 - 22/12/2022

Event Time

21:00 - 23:59

Ticket Price