Κάτι όμορφο, κάτι διαφορετικό ΕΡΧΕΤΑΙ στην ξεχωριστή μουσική σκηνή HolyWood Stage ………!!!!!
Φέτος, η ΒΟΥΛΑ ΡΕΦΕΝΕ και οι ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ κλείνουν τα 12 μουσικά τους χρόνια!!! 12 χρόνια γεμάτα Μουσικά Ταξίδια, όμορφες στιγμές κεφιού και αγάπης!!!
ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 Μαϊου 2023 στο «HolyWood Stage», τον πιο ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ, για να θυμηθούμε όλα τα μουσικά ωραία που πέρασαν και να γιορτάσουμε τα επόμενα μουσικά καλύτερα που έρχονται !
Κάπως έτσι, ξεκίνησε το μουσικό τους ταξίδι στο Αιγαίο…!
1η δισκογραφική της δουλειά της «ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ» σε συνεργασία με το Νίκο Κονιτόπουλο. Solist στο βιολί ο Νίκος Κονιτόπουλος και στο λαούτο ο Απόστολος Καρποντίνης.
2η δισκογραφική δουλειά της «ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΤΗ ΝΑΞΟ» από την Cretaphon και συνταξιδιώτη της το Γιώργο Σαμπαριώτη. Solist στο βιολί o Νικόλας Χατζόπουλος και στο λαούτο ο Πέτρος Δήμας .
3η δισκογραφική προσωπική της δουλειά «ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ» από την Cretaphon με τραγούδια δικά της σε στίχους και μουσική, του Γιώργου Σαμπαριώτη, καθώς και καταξιωμένων συνεργατών.
Solist στο βιολί ο Γιάννης Μπαφαλούκος και στα λαούτα ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος και ο Λευτέρης Μπαφαλούκος, που της έγραψε και το τραγούδι «ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ». Στην κρητική λύρα solist ο Γιώργος Σαμπαριώτης.
Από το 2011, ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ το μουσικό της σχήμα ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ … !
Ταξιδεύουν και παρουσιάζουν μουσικές παραστάσεις και συναυλίες παντού, έχοντας στο πλευρό τους και το Χορευτικό Όμιλο Φοιτητών με καπετάνιο τον Αποστόλη Ψαρρό! … Μουσικά
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ στο έντεχνο, το παραδοσιακό νησιώτικο, στα νησιά μας, την Κρήτη, τη Νάξο φτάνοντας έως και τη Μ.Ασία. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ περνά από τα ταξίδια τους και γίνεται
ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Οι συνεργάτες της, πάντα την ακολουθούν σε αυτά, με σεβασμό και πίστη στην παράδοση, τη μουσική και το καλό ποιοτικό ρεπερτόριο. Καταξιωμένοι όλοι τους και βιρτουόζοι, ο καθένας βάζει τη δική του πινελιά και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Solist στο βιολί ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΛΟΥΡΗΣ και στο λαούτο ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ. Βιρτουόζοι άριστοι και φίλοι καρδιακοί! Μαζί της ταξιδεύουν χρόνια πολλά… !!! Πολλά μουσικά χρόνια γεμάτα καλό και ποιοτικό τραγούδι, πολλά μουσικά ταξίδια γεμάτα μεράκι και αγάπη.
Η 4η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ΘΑΛΑΣΣΟΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ που κυκλοφόρησε το 2020 από την CRETAPHON, ήταν καθοριστική. 12 παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια για το χορευτή, και όχι μόνο! Ένα μουσικό ταξίδι στην παράδοση, το Αιγαίο και τα Νησιά. Τα «Θαλασσο- Τσακίσματα» του χορευτή, ήταν η έμπνευση γι αυτή τη δουλειά! Το θαλασσο «πάτημα» και ο χορός!!! Έτσι, το ταξίδι, δε σταματάτησε ποτέ…! Ούτε οι εμπνεύσεις… ! Solist, ποιοι άλλοι… ?
Στο βιολί ο Σπύρος Κοντολούρης και στο λαούτο ο Απόστολος Καρποντίνης!!!
Από το «ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ» το «ΕΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΕ» το «ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΧΟΡΤΑΡΙ» το «ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑ» και πολλά άλλα σε στίχους και μουσική δικά της …… ως «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ» την «ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» με το ομώνυμο VideoClip το «Σ’ ΑΓΑΠΩ» και το «ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ» σε στίχους και μουσική του Γιώργου Σαμπαριώτη.
ΕΛΑΤΕ, λοιπόν, ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ αυτά τα 12 χρόνια στο «ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ LIVE» στη φιλόξενη μουσική σκηνή «HolyWood Stage» με ένα ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ στην Ελλάδα μας, στο Αιγαίο μας, σε νησιώτικους , έντεχνους, λαϊκούς και θαλασσινούς ρυθμούς, φτάνοντας ως τη Μ.Ασία και σε πολλούς άλλους προορισμούς…!
Ένα μουσικό αφιέρωμα της ως τώρα πορείας της ΒΟΥΛΑΣ ΡΕΦΕΝΕ και των «ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΤΑΞΙΔΕΥΤΩΝ» !!!
Με 2 GUEST ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, την Ειρήνη Λεγάκη-Μανωλά και το Γιώργο Σαμπαριώτη..
Και έχοντας ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, όλους αυτούς τους αξιόλογους μουσικούς, συνεργάτες μα πάνω απ’ όλα καρδιακούς φίλους της που συνταξίδεψαν και συνταξιδεύουν ακόμα ΜΑΖΙ ΤΗΣ, με ΚΕΦΙ, ΑΓΑΠΗ,
ΣΕΒΑΣΜΟ και ΜΕΡΑΚΙ !!!
Σας περιμένουμε για μια διαφορετική αξέχαστη βραδιά!!!
Βιολί Σπύρος Κοντολούρης
Λαούτο Απόστολος Καρποντίνης
Μπουζούκι – Τζουράς – Μπαγλαμάς Λάμπρος Πανταζόπουλος
Πιάνο Παντελής Γούσας
Κιθάρα – Φωνή Λευτέρης Συμιανάκης
Μπάσο Χρήστος Περδίκης
Τύμπανα Χρήστος Αλεξόπουλος
Κρουστά Φώτης Richard Κοκαβέσης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Λευτέρης Συμιανάκης
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Βούλα Ρεφενέ & Θαλασσινοί Ταξιδευτές 12 years anniversary @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Βούλα Ρεφενέ & Θαλασσινοί Ταξιδευτές έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

06/05/2023 - 07/05/2023

Event Time

22:30 - 04:00

Ticket Price