«RELOAD»
Μουσική επαναφόρτωση μέσα στο καλοκαίρι!
Ο Δημήτρης Λιόλιος επιστρέφει στις μουσικές σκηνές για μια σειρά ζωντανών καλοκαιρινών εμφανίσεων με τον τίτλο “Reload” έπειτα από απουσία τριών χρόνων λόγω της γνωστής σε όλους μας κατάστασης που επέφερε η πανδημία.
Ως τώρα, μας είχε συνηθίσει σε παραστάσεις γεμάτες πλούσια ηχοχρώματα από πολυμελείς ορχήστρες.
Αυτή τη φορά, στη σκηνή θα δούμε τον ίδιο που εκτός από το τραγούδι θα βρίσκεται στις ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, στο πιάνο και τα synthesizers ενώ μαζί του, ένα μινιμαλιστικό αλλά «δυνατό» μουσικό σχήμα δύο μελών που απαρτίζεται από τους
Στέλιο Παύλου στα drums, στα beat loops και ηλεκτρονικά κρουστά
και Κωνσταντίνο Νιχωρίτη στο μπάσο, τα φωνητικά και τις ακουστικές κιθάρες.
Μια παράσταση – ταξίδι με τραγούδια κυρίως μέσα από την δισκογραφία του καθώς και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό διασκευασμένα ως συνήθως με τον δικό του ανατρεπτικό τρόπο.
Πρώτη παράσταση αυτής της περιοδείας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου
στη μουσική σκηνή HolyWood Stage!
Καλεσμένοι του επί σκηνής ο Γιώργος Χατζής γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Άγαμους Θύτες, τον Γιάννη Ζουγανέλη τον Δημήτρη Σταρόβα και πολλούς άλλους, και η Μάρζια με την υπέροχη φωνή της!
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Δημήτρης Λιόλιος με την μουσική παράσταση «RELOAD» @HolyWood live Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οΔημήτρης Λιόλιος με την μουσική παράσταση «RELOAD» έρχεται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418 – 6907466337 – 6987240313 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

03/06/2022 - 04/06/2022

Event Time

22:00 - 02:00

Ticket Price