Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα , οι ΚΕΡΙΝΕΣ ΖΩΕΣ επιστρέφουν για να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στη σκηνή του HolyWood Stage την Παρασκευή 27 Μαίου.
Οι ΚΕΡΙΝΕΣ ΖΩΕΣ είναι ένα Ελληνόφωνο Rock συγκρότημα από την Αθήνα , που δημιουργήθηκε το 2017. Το συγκρότημα αποτελείται σήμερα από τους κιθαρίστες Γιώργο Γεωργιλά – Γιώργο Πολυχρονίδη , τον βασικό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ,την ντράμερ Ιωάννα Βενετία Κουκοπούλου ,τον πιανίστα Σταύρο Βασιλειάδη και τον μπασίστα Δημήτρη Κουφομιχαήλ.
Στυλιστικά, η μουσική τους είναι μια δημιουργική συγχώνευση επηρεασμένη από το Blues , τo Post , το Indie και το Alternative Rock . Οι στίχοι των τραγουδιών γραμμένοι απο την Ειρήνη Παπαδοπούλου , την Ευαγγελία Μαργώνη ,τον Απόλλωνα Τσέρνα και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη παρουσιάζουν έναν θεματικό και συναισθηματικό πλουραλισμό που σε συνδυασμό με τους ήχους των ΚΕΡΙΝΩΝ ΖΩΩΝ δίνουν ένα Λυρικό αποτέλεσμα.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: ΚΕΡΙΝΕΣ ΖΩΕΣ fullband @HolyWood Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι ΚΕΡΙΝΕΣ ΖΩΕΣ έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418 – 6907466337 – 6987240313 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

27/05/2022 - 23/05/2022

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price