Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του τη ζωή μουσικός, πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας” τραγούδια…από αυτά που “βρίσκουν” την καρδιά μας. Τα πρώτα βήματα του με τους POLL, μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή.
Ο ίδιος δηλώνει ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια και γιορτάζει 50 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας και παρουσίας του στην Ελληνική μουσική σκηνή.
Με διάθεση ενός live party θα παρουσιάσει τη μουσική του πορεία μέσα σε 5 δεκαετίες δημιουργίας. Μια μουσική διαδρομή πλούσια σε υλικό, έμπνευση και συγκινήσεις…!
Ποιος δεν έχει ερωτευθεί ακούγοντας το «Τι να μας κάνει η νύχτα μια νύχτα μόνο τι να μας κάνει»? Ποιος δεν έχει αναπολήσει μια παλιά του αγάπη με το «Μην της το πεις»? “Άνθρωπε αγάπα”, “Δεν μετανιώνω”, “Όπου φυσάει ο άνεμος”, “Λεν’…” , “Κυρίες και Κύριοι”…ο Κώστας Τουρνάς θα ερμηνεύσει θρυλικά τραγούδια του και για πρώτη φορά δημοφιλή τραγούδια που έχει δώσει κατά καιρούς σε συναδέλφους του και θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε να ερμηνεύει και γιατί όχι να σιγοτραγουδήσουμε κι εμείς μαζί του!
Όλα αυτά μας κάνουν να νιώθουμε ότι στο συγκεκριμένο live θα απολαύσουμε τον Κώστα Τουρνά… «Όπως ποτέ»!
Η εμφανίση του γίνεται με τη συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών:
ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΠΑΝEΛΗ (Κιθάρα – Τραγούδι)
ΚΩΣΤΑ ΒΗΧΟ (Μπάσο)
ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗ (Tύμπανα)
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΛΑΦΑΤΙΑΔΗ (Πιάνο/Πλήκτρα)
και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ (Μίξη Ήχου)
Ο Σωτήρης Σωτηρίου επιστρέφει στη σκηνή του HolyWood Stage για να μοιραστεί την σκηνή με έναν τεράστιο δημιουργό – ερμηνευτή τον Κώστα Τουρνά.
Θα ερμηνεύσει τις δικές του δισκογραφικές επιτυχίες καθώς και το τελευταίο του cd-single ‘μεινε μαζι μου’ αλλά θα περάσει από πολλά φάσματα τις έντεχνο/ροκ μουσικής σκηνής αλλά και ελαφρολαικές επιτυχίες τραγουδισμένες με τον δικό του τρόπο!
Δημητρης Παραρας Πλήκτρα
Σπυρος Οικοπουλος Μπάσο
Βασιλης Χαραλαμποπουλος Κιθάρα/μπουζουκι
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Κώστας Τουρνάς full band Live Consert συμμετέχει ο Sotiris Sotiriou @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οω Κώστας Τουρνάς και ο Σωτήρης Σωτηρίου έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης  την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 15€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?

Event Date

05/05/2023 - 06/05/2023

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price