Κυλιόμενος-η-ο (επίθετο) εκείνος/η/ο που επαναλαμβάνεται ή μεταβάλλεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Λήθη (ουσιαστικό) το σβήσιμο από τη μνήμη, η λησμονιά. Κυλιόμενη Λήθη μουσικό συγκρότημα με έντονες επιρροές από την ελληνικη και ξένη ροκ και ποπ μουσική σκηνή. Κάθε εμφάνισή τους είναι μοναδική και αποτελεί σίγουρα ένα κίνητρο για να τους δεις ξανά αφου ο Manos Aggelakis Μάνος Αγγελάκης – Φωνή και Ακουστική Κιθάρα,
ο Marios Anastasopoulos Μάριος Αναστασόπουλος – Μπάσο και Φωνή,
ο ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ ΖΑΡΙΦΗΣ Λυσίμαχος Ζαρίφης – Ακορντεόν Πλήκτρα και Φωνή,
ο Σταύρος Νικητόπουλος – Βιολί και Φωνή,
ο Βάιος Τσατσαλίδης – Τύμπανα και
ο Τσιμπούκης Γιώργος – Ηλεκτρική Κιθάρα και Φωνή
έχουν βρεί τον τρόπο να μετατρέπουν κάθε συνάντηση με το κοινό τους σε ένα ξεχωριστό και αξέχαστο μουσικό πάρτυ, τόσο με διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών αλλά και με δικά τους τραγούδια όσο και με τις guest εμφανίσεις γνωστών μουσικών και τραγουδιστών! Όλα τα μέλη του συγκροτήματος έχουν μεγάλη δισκογραφική συμμετοχή ως μουσικοί σε δίσκους καταξιωμένων καλλιτεχνών ενώ σαν συγκρότημα βρίσκεται ήδη στο studio για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.
Δίνοντας τόπο στα νιάτα ….
Μαζί τους για ακόμα μια φορά οι υπέροχοι Velvet Blve.
Η Δηλαβέρη Μαρία στα φωνητικά,
η Μαζαράκη Δέσποινα στα πλήκτρα,
ο Κοης Αντρέας στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος στα τύμπανα και
ο Χέλμης Αλέξανδρος στο πιάνο, υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους και να σας χαρίσουν μια μοναδική γιορτινή μουσική βραδιά!
https://www.youtube.com/watch?v=iSi79xefi7w
https://www.youtube.com/watch?v=F_qizvGbXG0
https://www.youtube.com/watch?v=wEX0L5xsbsk
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Μάνος Αγγελάκης & Κυλιόμενη Λήθη fullband live @HolyWood Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οΜάνος Αγγελάκης & Κυλιόμενη Λήθη fullband έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
Είσοδος Συναυλίας : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 2109700418 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο 6907466337 και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Ο πολυχώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

12/03/2022 - 13/03/2022

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price