Το Νέφος είναι μαθητικό συγκρότημα, ιδρυθέν τον Σεπτέμβριο του 2023, ενωμένο από μέλη διαφορετικών μουσικών group
( Σταματης “Stam” Δέτσης και Γιώργος “Xoria” Χωριανόπουλος: Olethros Γιώργος “Spyrus” Σπυρόπουλος: Split Souls και Argentè
“Mount” Άλκης Αϊβαλιώτης: Big Issue)
Η μουσική τους είναι μία μίξη διαφορετικών αγαπημένων τους μουσικών ακουσμάτων (από pop punk και math rock μέχρι progressive metal) εκφράζοντας συναισθήματα μίσους, λύπης και δυσφορίας με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό (όσο μπορούνε) τρόπο.
Σκοπός τους είναι ο ελεύθερος πειραματισμός, ο αυτοσχεδιασμός αλλά σε συγκροτημένα πλαίσια σύνθεσης, ακροβατόντας μεταξύ πειθαρχίας και αναρχίας.
Τον Φεβρουάριο του 2024 παίξαν το πρώτο τους live με θερμή αποδοχή από το κοινό, και συνεχίζουν με live στον χώρο του HolyWood Stage.
Wreck Relics
Οι Wreck Relics είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2022
Το γκρουπ ξεκίνησε ως μια τρελή ιδέα ανάμεσα σε κάποιους φίλους που ήθελαν να δημιουργήσουν αναμνήσεις και μουσική για να νοσταλγούν οι μελλοντικοί τους εαυτοί.
Το συγκρότημα ξεκίνησε από τον τραγουδιστή και δύο κιθαρίστες και αργότερα ολοκληρώθηκε από τον ντράμερ και τον μπασίστα.
Το 2023 έλαβαν μέρος στο Schoolwave Festival που ήταν ένα τεράστιο βήμα από τοις προηγούμενες εμφανίσεις τους και στης αρχές του 2024 κάνανε το πρώτο βήμα για την δισκογραφία τους όπου κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single ‘’souls reflection’’.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Νέφος ~ Wreck Relics ~ STRUKT @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι μπάντες έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 19:30
Show starts 20:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

30/04/2024 - 30/04/2024

Event Time

19:30 - 23:59

Ticket Price