Η Ντίνα Παπαϊωάννου από την Θεσσαλονίκη έρχεται Αθήνα με μια αγκαλιά τραγούδια στο HolyWood Stage σε μια μοναδική παράσταση την Παρασκευή 12/11 στις 10:30 μ.μ.
Η επί σειρά ετών βασική ερμηνεύτρια του Γιάννη Σπανού θα παρουσιάσει στο 1ο μέρος της βραδιάς ένα ειδικό αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη.
Εντέχνως λαϊκά θα ακολουθήσουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδάμε…!
Η Ντίνα Παπαϊωάννου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μία γνήσια, αυθεντική λαϊκή φωνή, δίχως “φιοριτούρες” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιάννης Ζουγανέλης που υπήρξε και ο ηθικός αυτουργός για την “είσοδό” της στη δισκογραφία χαρίζοντας της υπέροχα τραγούδια του.
Η πολύχρονη συνεργασία της με τον Γιάννη Σπανό, αποτελεί σταθμό για την ίδια. Ο μεγάλος συνθέτης την χαρακτηρίζει “σπουδαία ερμηνεύτρια” κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο συναίσθημα και το ηχόχρωμα της φωνής της. Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι το cd “σημάδια του καιρού…” όπου κάνει δυναμική επανεμφάνιση το τραγούδι “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ” σε μουσική Γιάννη Σπανού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Οι συνεργασίες με τους κορυφαίους Χρήστο Νικολόπουλο και Θανάση Πολυκανδριώτη σε στίχους του Φίλιππου Γράψα φέρνουν ένα χρυσό cd – single και δύο ολοκληρωμένα album. “Σε κόσμο ψεύτικο” και “ρούχα γιορτής” (Melon Music) ενώ το album με τίτλο “ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ” έγινε πλατίνα.
Σπουδαίες συνεργασίες επίσης με Μίμη Πλέσσα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Λίτσα Διαμάντη, Καίτη Γκρέυ, Ελένη Δήμου, Σοφία Βόσσου, Γιάννη Σαββιδάκη, Α. Χατζή, Κώστα Τουρνά, Σταμάτη Κόκοτα κ.α.
H Ντίνα Παπαϊωάννου, υπογράφει επίσης και τρεις ποιητικές συλλογές “Γλυφό νερό”, “Με τα φτερά της νιότης” και “Σε ημίφως”. Δύο αφηγήματα ” …και τη νύχτα έρχονται οι άγγελοι”, “Παράθυρο με θέα” και ένα μίνι θεατρικό με τίτλο “Μια στάση εδώ”.
Κρατήσεις Θέσεων 210 9700418 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο 6934246174 και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού η Ντίνα Παπαϊωάννου έρχεται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage θα εφαρμόσει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Είσοδος Συναυλίας : Δωρεάν
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

12/11/2021 - 13/11/2021

Event Time

22:30 - 03:00

Ticket Price