΄΄η ομάδα Ξαναμανά” με 6 ερμηνευτές & fullband
Αυτη η φρέσκια μουσική ομάδα έξι ερμηνευτών έρχεται στη σκηνή του HolyWood την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, φέρνοντας όμορφους ήχους και την μοναδική τους ενέργεια για ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια που αγαπάμε.
Στην καρδιά της μουσικής τους βρίσκεται η βαθιά αγάπη και το πάθος για το τραγούδι, εμφανή σε κάθε νότα που παίζεται και σε κάθε στίχο που ερμηνεύουν!
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, οι Ξαναμανά σας περιμένουν στο HolyWood Stage για μια μαγευτική βραδιά με μουσική και ανεβασμένη διάθεση.
Ελάτε να γίνετε μέρος της ιστορίας που φτιάχνεται!
Λίγα λόγια για τους τραγουδιστές του σχήματος:
Αλεξάνδρα Γρηγοροπούλου
Η Αλεξάνδρα Γρηγοροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται με τα παιδαγωγικά. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τον χορό και το θέατρο και η επαφή της με το τραγούδι ξεκίνησε μέσα από τη συμμετοχή της σε χορωδιακά σύνολα. Γρήγορα ,όμως, την κέρδισε το σύγχρονο τραγούδι, καθώς της επιτρέπει να εκφράζει ελεύθερα τα συναισθήματά της. Το τραγούδι και η μουσική δίνουν στη ζωή της χρώμα και φως, κι αυτό το φως προσπαθεί να μεταφέρει και να επικοινωνήσει με το κοινό όταν τραγουδά.
Βασίλης Γρίβας
Ως εκπαιδευτικός, στο διλημμα διδασκαλία ή τραγούδι, ο Βασίλης αποφάσισε απλά να τα συνδυάσει. Ξεκίνησε φωνητική στη σχολή του Θεάτρου των Αλλαγών και στη συνέχεια προχώρησε σε μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο και μαθήματα ερμηνείας και ορθοφωνίας στη σχολή Modern Music Arts. Ήδη ηχογραφεί το πρώτο του single. Για τον ίδιο, το τραγούδι είναι η φωνή της καρδιάς όταν δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια και κάθε μουσική επικοινωνία με τον κόσμο είναι εμπειρία μοναδική.
Ευγενία Καραντινού
Το “Καραντί” είναι ο κυματισμός που εξέλειπε η αρχική του αιτία.
Κάπως έτσι γεννήθηκε και η Ευγενία. Μεγάλωσε στην Κερατέα, σπούδασε στη Χίο και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή. Της αρέσει να ξεβολεύεται.
Αγαπάει τον άνθρωπο και την ζωή, άρα μοιραία, αγαπά και την τέχνη.
Παναγιώτης Κίτσος
Γρατζουνώντας από πολύ μικρός ό,τι έγχορδο μπορούσε να βρει και τραγουδώντας ντροπαλά, είναι πλέον σπουδαστής στο τμήμα φωνητικής του Εθνικού ωδείου, με στόχο να εκφράζει μέσω της μουσικής και της φωνής του την ψυχοσύνθεση του.
Μαριόν Κυπραίου
Η Μαριόν Κυπραίου τα τελευταία χρόνια φοιτά στο Εθνικό Ωδείο στην τάξη του Σύγχρονου Τραγουδιού του Αλέξανδρου Μποσινάκου. Το πρώτο live και η παρθενική της εμφάνιση έγινε με την ομάδα των ξΑΝΑΜΑΝά τον Μάιο του 2023. Το όνειρο της είναι να ανεβαίνει στην σκηνή, να μαγεύει το κοινό και να έχει την κόκκινη απόχρωση μόνο επειδή κοπιάζει το σώμα και όχι η ψυχή.
Σίσσυ Κωστοπούλου
Η Σίσσυ Κωστοπούλου, έχοντας αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή Αθηνών, σπουδάζει σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής σε σχολική ηλικία, ήταν μέλος μουσικού συγκροτήματος για 8 χρόνια κι έχει συμμετάσχει σε live εμφανίσεις και ηχογραφήσεις. Για την ίδια, η ερμηνεία ενός τραγουδιού ισοδυναμεί με απελευθέρωση κι αποτελεί έναν αβίαστο τρόπο να μοιραστείς συναισθήματα, εικόνες και ιστορίες.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: ”Ξαναμανά” 6 ερμηνευτές & fullband @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι ”Ξαναμανά” έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Ώρα Προσέλευσης: 21:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

 

Event Date

08/12/2023 - 09/12/2023

Event Time

21:30 - 03:00

Ticket Price