Οι Fabulous VI (Φάμπιουλους Έξι), έρχονται στο φιλόξενο χώρο του HolyWood Stage και παρουσιάζουν το πρόγραμμα “Blast From The Past”, σε ένα πάρτι που θα ξεκινήσει λίγο μετα τις 22:30…
Ελληνικά και ξένα pop τραγούδια των δεκαετιών ’80 και ’90! Από τον Κώστα Μπίγαλη, το Χρήστο Δάντη, τη Μαντώ και την Αλέξια, έως τους ABBA, τις Weather Girls, την Cindy Lauper τους Ghostbusters και τη Madonna!
Η ελληνική μουσική των δεκαετιών ‘80 και ’90, συναντά την ξένη δισκογραφία της αντίστοιχης εποχής και το αποτέλεσμα είναι ένα «χτύπημα από το παρελθόν», τόσο φρέσκο, τόσο νοσταλγικό, τόσο μουσικό και τόσο πάρτι, όσο ποτέ άλλοτε!
Οι Fabulous VI καταπιάστηκαν με αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα και διαχρονική εποχή της δισκογραφίας και συνδύασαν ρυθμούς και μελωδίες σε ένα non stop, ευχάριστο, με σαφείς rock “πινελιές” πρόγραμμα.
Και όπως λέει και η ίδια η μπάντα… “Η αλήθεια πατέρα, βρίσκεται στη μουσική των δεκαετιών ’80 και ’90… Γκέγκε?”
Σας περιμένουμε το Σάββατο 12/02/2022, στις δέκα και μισή (22:30), να διασκεδάσουμε με “αυτούς τους απίθανους τύπους από μια άλλη δεκαετία”!!!
Έγραψαν γι’ αυτούς:
– CNN: “Δικαίωση για την Cindy Lauper. Τα τραγούδια της εντάσσονται στο πρόγραμμα των Fabulous VI” (Girls just wanna have (fabulous) fun!!!)
– Al Jazeera: “Εκρηκτικό το πρόγραμμα των Fabulous VI” (Ναι ναι… Τι να σου πω… Μπόμπα!!!)
– Daily Planet: “Ο Superman παραδέχεται: Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το φαινόμενο Fabulous VI” (Φάε τη σκόνη μας Lois Lane!!!)
– Γιώργος Πετρόχειλος: “Η αλήθεια πατέρα, βρίσκεται στη μουσική των δεκαετιών ’80 και ’90… Γκέγκε?” (Τι άλλο να πεις, τι άλλο να πω…)
– Σταμάτης Γαρδέλης: “Με θυμάσαι ρε… Fabulous?” (Και να ήθελα να κάνω αλλιώς, με αφήνεις?)
– Madonna: “Θα είναι τιμή μου να συμμετέχω στη συναυλία των Fabulous VI” (Δεν σε θέλουμε κυρά μου!!!)
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Οι Fabulous VI (Φάμπιουλους Έξι) fullband live party @HolyWood Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Fabulous VI (Φάμπιουλους Έξι) έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο 6907466337 και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Ο πολυχώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

12/02/2022 - 13/02/2022

Event Time

22:30 - 03:00

Ticket Price