Επετειακό Party Live 10 Ετών με 2 Groups και 25 Μουσικούς On Stage!
Οι Summer Camp the Band σας καλούν στα Γενέθλια τους!..
10 χρόνια πέρασαν, με αγαπημένη Pop και Rock μουσική, αστείρευτο κέφι και τρελή διασκέδαση, πολλές συναυλίες και εμφανίσεις μαζί με πολλούς μουσικούς που συμπορεύτηκαν μαζί μας για να κάνουν πραγματικότητα το χόμπι τους και την αγάπη τους για την ζωντανή μουσική.
Για μία μοναδική και ανεπανάληπτη βραδιά, όλοι αυτοί οι μουσικοί θα παρελάσουν στην σκηνή μαζί με τους σημερινούς Summer Campers για να διασκεδάσουμε, να θυμηθούμε, να ενωθούμε πάλι και να το ”ΚΑΨΟΥΜΕ” στο αγαπημένο μας HolyWood Stage, ON STAGE!
Μαζευόμαστε όλοι μαζί λοιπόν, με την λαχτάρα μας, την ενέργεια μας, τα όργανα, τους ήχους και το τρελό κέφι μας, για να γιορτάσουμε τα 10 ΧΡΟΝΙΑ Summer Camp the Band και να δημιουργήσουμε μαζί μία υπέροχη μουσική ανάμνηση!!..
Από την παρέα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μουσικά μας αδέλφια Once Upon A Week – OUAW που θα εκκινήσουν αλλά και θα κλείσουν την βραδιά με την γνωστή δυναμική τους διάθεση, με Αlternative και Heavy Rock τραγούδια.
Οι SummerCamp είναι οι:
Sofia De Col: Φωνητικά
Παναγιώτης Γκόρος: Κιθάρα, Φωνητικά
Στράτος Μιχαλάκης: Κιθάρα
Βασίλης Τσάτσαρης: Μπάσο
Andy Ross: Drums, Φωνητικά
Οι OnceUponAWeek είναι οι:
Andy Ross: Κιθάρα, Φωνητικά
Ιπποκράτης Χατόγλου: Κιθάρα
Ξένια Παπαδάμου: Φωνητικά
Θεόδωρος Μπούτσικας: Μπάσο, Φωνητικά
Κώστας Πλακούτσης: Drums
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Οι Summer Camp the Band at Party Live 10 Ετών με 2 Groups και 25 Μουσικούς On HolyWood liveStage!
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού oι Summer Camp the Band & Once Upon A Week έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 19:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 5€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

11/12/2022 - 12/12/2022

Event Time

19:00 - 02:00

Ticket Price