Ο Πέτρος Παπαμιχαήλ έρχεται στο HolyWood Stage,στις 5 Οκτωβρίου, με ολόκληρο το μουσικό σχήμα του, για την πρώτη ζωντανή εμφάνισή του για τη χρονιά που έρχεται!
Μια χρονιά σημαδιακή για εκείνον, καθώς μέσα σε αυτήν, θα κυκλοφορήσει ο πρώτος προσωπικός δίσκος του με τίτλο ¨Γράμμα στη Φαντασία¨ .
Ο Πέτρος, ξεχωριστός για τη ενέργειά και την ερμηνεία του πάνω στη σκηνή, μας υπόσχεται μια δυναμική και ατμοσφαιρική βραδιά, γεμάτη συναίσθημα και διασκέδαση.
Το πρόγραμμά του περιέχει γνωστά έντεχνα και ροκ τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής καθώς και τις δικές του δημιουργίες τις οποίες θα παρουσιάσει στη σκηνή του HolyWood Stage.
Ξεχωριστός καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός Γιάννης Ζουγανέλης

Κιθάρα: Αλέξανδρος Κότσαλος
Βιολί: Ορέστης Ντόστι
Μπάσο: Βαγγέλης Καραπέτρος
Τρομπόνι: Μυρσίνη Δημοπούλου
Τύμπανα: Αντώνης Βλάσσης

Facebook official page : https://www.facebook.com/petros.papamichail.4/
Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCIinatRtV6wpdx_e2Bqx0Ww
Instagram: papamichail_petros

Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού ο Πέτρος Παπαμιχαήλ έρχεται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Γενική Είσοδος 5€

Event Date

05/10/2019 - 06/10/2019

Event Time

22:30 - 02:30

Ticket Price