Ο Σωτήρης Σωτηρίου επιστρέφει στο HolyWood Stage τη Πέμπτη 04/04 με πολύ κέφι φιλοξενεί για μια ξεχωριστή βραδιά τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΓΑΛΗ με εντεχνο-ροκ ακούσματα αλλά και με μπουζούκι για πρώτη φορά μετά από χρόνια και υπόσχεται ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα και πολύ κέφι!
Η βραδιά θα ναι ξεχωριστή επίσης γιατί θα συμμετέχει η Σοφία Κασσάρα μία υπέροχη καλλιτέχνις με φωνή που ”ταξιδεύει” και μαγεύει το κοινό!
Πολλοί καλεσμένοι και πλήθος κόσμου από το καλλιτεχνικό χώρο θα δώσουν το παρόν όπως κάθε φορά!
Σοφία Κασσάρα
Σπούδασε στην νομική σχολή Αθηνών. Ήδη από 9 χρόνων γράφει τραγούδια (στίχους και μουσική), συμμετείχε σε σχολικές εκδηλώσεις και συναυλίες παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, ενώ είναι αυτοδίδακτη στο βιολί, στην κιθάρα, στο γιουκαλίλι και στο τραγούδι. Αφού ξεκίνησε να παίζει μουσική, για ένα μικρό διάστημα έκανε λίγα μαθήματα κιθάρας και πιάνου, ενώ ξεκίνησε και φωνητική στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και συνέχισε με υποτροφία στα Modern Music Arts.
Τον Μάρτιο του 2023 συμμετείχε στον 2ο Διαγωνισμό Μουσικής Δημιουργίας της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου με το τραγούδι της “Μες στα κύματα” λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο βραβείο του κοινού.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε η 1η δισκογραφική δουλειά της από την εταιρεία MelonMusic το τραγούδι “μην αφηνεις σημάδια”
https://www.youtube.com/watch?v=7HHKU4mPKYY
https://www.youtube.com/watch?v=mzXQuzm4yTs
Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα δοθούν στο καταφύγιο αδέσποτων ”Μεριμνώ” για την φροντίδα αυτων των ψυχων που σε κοιτανε στα μάτια https://www.facebook.com/merimno.gr
https://youtu.be/CnRaYtm-GQY
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Σωτήρης Σωτηρίου fullband~GuestStar: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ συμμετοχή Σοφία Κασσάρα @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού ο Σωτήρης Σωτηρίου με τον Κώστα Μπίγαλη & Σοφία Κασσάρα έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 21:30
Show starts 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

04/04/2024 - 05/04/2024

Event Time

21:30 - 02:00

Ticket Price