Το HolyWood Stage και η PROTASIS MUSIC παρουσιάζουν την Τέτη Ρενέζη και τον νέο προσωπικό της δίσκο «Κυριακάτικη εκδρομή» την Τρίτη 20 Ιουνίου!
Μαζί της ο Χρήστος Γιαννόπουλος, που υπογράφει συνθετικά τον δίσκο της, ο Νίκος Μπλιός & ο Απόστολος Κορδέλας.
Η «Κυριακάτικη εκδρομή» είναι η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Τέτης Ρενέζη. Τραγούδια σε ρυθμούς Latin & Swing, ρυθμούς που στηρίζει χρόνια τώρα στις live εμφανίσεις της, αλλά και μπαλάντες, σε μουσικές του Χρήστου Γιαννόπουλου. Υπάρχει ακόμα ένα ντουέτο με τον Νίκο Μπλιό «Δεν μπόρεσε η αγάπη», ενώ το τραγούδι «Μια σταγόνα απ’ το κρασί σου» είναι τραγουδισμένο και στα Ισπανικά.
Τέλος, είναι αξιοπρόσεκτη η διασκευή του λαϊκού τραγουδιού «Το δικό σου αμάρτημα» του Γιάννη Πάριου, σε swing-blues εκτέλεση. Ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Τι δεν καταλαβαίνεις», «Το δικό σου αμάρτημα» και «Κυριακάτικη εκδρομή».
Η Τέτη Ρενέζη είναι πολυδιάστατη, ταλαντούχα καλλιτεχνική φυσιογνωμία με έντονο το θεατρικό στοιχείο στην ερμηνεία και στην έκφραση. Με δυνατό ταμπεραμέντο και δυναμική σκηνική παρουσία, κερδίζει κοινό και κριτικές στις ζωντανές της εμφανίσεις που ήδη μετρούν ένα μεγάλο αριθμό σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο.
Η αγάπη της για τις jazz, blues και swing μουσικές φόρμες γίνεται άμεσα αντιληπτή στον ακροατή της δισκογραφικής της πρώτης παρουσίας.
Έμπειρη και με γνώση στην εναλλαγή των μουσικών ρευμάτων που χαρακτηρίζουν την ποικιλομορφία του δίσκου, κερδίζει την προτίμηση του ακροατή, συνδέοντας τον ήχο, τη μελωδία και το ρυθμό με την υποκριτική και το θεατρικό στοιχείο στην ερμηνεία της.
Οι συνεργασίες της με αξιόλογους εκπροσώπους του μουσικού και θεατρικού χώρου σφραγίζουν μια δομημένη, άρτια και υποσχόμενη καλλιτεχνική παρουσία.

Ακούστε το τραγούδι «Τι δεν καταλαβαίνεις» εδώ

Παρακαλούμε για τη μετάδοση/κοινοποίηση.
PROTASIS MUSIC
Επικοινωνία:
Μυρτώ Στύλου (210 3608040)
E-mail: info@protasismusic.gr
Official site: www.protasismusic.gr

Event Date

20/06/2017 - 21/06/2017

Event Time

21:30 - 02:00