Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ο Ταξιάρχης Κούντριας, ο Γιάννης Τσούκας και ο Ηρόδοτος μοιράζονται τη σκηνή προσφέροντας διασκέδαση αλλά και συγκίνηση.
Ένα μουσικό πρόγραμμα από το Σαββόπουλο, στο Μαχαιρίτσα, το Στόκα ως τη Μαρινέλλα, τη Βάνου, τον Πάριο κ.α. Για όλα εκείνα που χορέψαμε ξέφρενα, αφιερώσαμε με δάκρυα στα μάτια αλλά και μας έκαναν να νοσταλγήσουμε.
Ο Ταξιάρχης Κούντριας, ο Βολιώτης σολίστ, διαγράφει με επιτυχία τη δική του πορεία. Διδάσκει και παίζει κλασική κιθάρα ενώ έχει βραβευτεί σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Έχει ιδρύσει τη δική του μπάντα με τίτλο AppARTία ενώ παράλληλα ηχογραφεί και τη δική του δισκογραφία.
Ο Γιάννης Τσούκας, με καταγωγή επίσης από το Βόλο, στα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού, αφού ως τώρα τραγουδούσε ως ηθοποιός σε επιθεωρήσεις και μουσικές παραστάσεις, με το Χάρη Ρώμα και τη Σοφία Βόσσου να ‘ναι από τους πρώτους που τον εμπιστεύτηκαν στο πλάι τους. Αυτό το διάστημα κυκλοφορεί και το πρώτο του τραγούδι, μια επανεκτέλεση του νοσταλγικού “Ας ερχόσουν για λίγο” σε μια συνεργασία και πάλι με τον Ταξιάρχη Κούντρια.
Ο Ηρόδοτος Αχιλλέως γεννήθηκε στη Λεμεσό τον Μάιο του 1991. Από μικρή ηλικία τον κέρδισε η αγάπη του για τη μουσική. Πειραματίστηκε με διάφορα είδη και ρυθμούς, αποκτώντας ισχυρή γκάμα τραγουδιών. Ενίσχυσε τις δεξιότητες του, παρακολουθώντας σπουδές λυρικού τραγουδιού στο Μακεδονικό ωδείο Θεσσαλονίκης – παράρτημα Κύπρου. Αργότερα ταξίδεψε ως την Ιταλία, για να παρακολουθήσει σεμινάρια λυρικού τραγουδιού υπό την καθοδήγηση της Gabriella Ravazzi. Στη συνέχεια οδηγείται στην Αθήνα με αφορμή τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό πρόγραμμα.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Ταξιάρχης Κούντριας & Γιάννης Τσούκας & Ηρόδοτος fullband @HolyWood liveStage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού o Ταξιάρχης Κούντριας, ο Γιάννης Τσούκας και ο Ηρόδοτος έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

11/11/2022 - 12/11/2022

Event Time

22:00 - 02:00

Ticket Price