Τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ σε παρασύρουν σ’ένα ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ τους, σε Rock δρόμους, ανακατεμένους με Reggae, Ska, Punk, Americana, Balkan και Latin μονοπάτια, με Ελληνικό στίχο, βαθιά κοινωνικό, αιχμηρό κι αληθινό, που τσακίζει όσα μας πονάνε κι όσους μας χτυπάνε, μα με την την αγάπη και την ελπίδα μέσα τους πιασμένες χέρι χέρι…!
Στο HolyWood Stage θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του δίσκου τους ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ, επίσης τραγούδια από τον προηγούμενο δίσκο του Μάριου Δημητρόπουλου – ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ και πειραγμένες διασκευές!
Ακολουθήστε τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ σ’ αυτό το ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ…!
Τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ είναι:
ο Μάριος Δημητρόπουλος, συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και κιθαρίστας,
ο Γιώργος Γούτης στην κιθάρα και στα φωνητικά,
ο Στέφαν Μάρκοβιτς στην κιθάρα,
η Μαριαλένα Καπέκη στα φωνητικά,
ο Χρήστος Κλαδάς στο σαξόφωνο,
ο Σωτήρης Πεπέλας στην τρομπέτα,
ο Γιώργος Παπαγεωργίου στα πλήκτρα,
ο Παναγιώτης Χαραμής στο μπάσο,
ο Κώστας Σαλάπας στα ντραμς
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Τα ”ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ” fullband – Παρουσίαση Δίσκου ”Ταξίδι μαζί” @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού τα ”ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ” fullband έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?

Event Date

17/02/2023 - 18/02/2023

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price