Ο Φώτης Βασιλειάδης φιλοξενεί την Βασιλική Κάφκα σε μια βραδιά με έντεχνα και ελαφρολαικά τραγούδια!
Μετά από μια επιτυχημένη μουσική χρονιά ο Φώτης Βασιλειάδης επιστρέφει στην αγαπημένη μουσική σκηνή του, το HolyWood Stage την Κυριακή 23 Οκτωβρίου & Ώρα 20:30 με ένα επιλεγμένο έντεχνο και ελαφρολαϊκό πρόγραμμα.
Το πρώτο μέρος είναι αφιερωμένο σε αγαπημένα τραγούδια απο Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χαρούλα Αλεξίου, Νατάσσα Μποφίλιου, Γλυκερία.
Το δεύτερο μέρος ειναι αφιερωμένο σε επιτυχίες απο συνθέτες-ερμηνευτές Γιωργο Θεοφάνους, Αντωνη Βαρδή, Γιαννη Παριο, Μίκη Θεοδωράκη και Αντωνη Ρέμο.
Η συνοδοιπόρος της μουσικής βραδιάς θα είναι η Βασιλική Κάφκα μια εξαίρετη τραγουδίστρια του Εθνικού ωδείου που έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες όπως τα κίτρινα ποδήλατα και η Λένα Αλκαίου.
Η Βασιλική Κάφκα είναι στο μουσικό στερέωμα από το 2005 και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο δικό της τραγούδι που υπογράφει ο Τάκης Δαμάσχης των Creal με το όνομα «Άπειρο κενό».
https://youtu.be/Bl3u0zaNMNk
Μαζί θα σας ταξιδέψουμε σε μια όμορφη Ελληνική βραδιά με έντεχνα και ελαφρολαικά τραγούδια.. Σας περιμένουμε!
Την μουσική βραδιά θα ανοίξει ο frontman από την μπάντα ΄΄Σείριος”, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, που θα σας ανεβάσει την διάθεση με την ροκ φωνή του και την ενέργειά του σε άλλους γαλαξίες.
Οι ”Σείριος” κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι ο ”Εξωγήινος”
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event:Φώτης Βασιλειάδης & Βασιλική Κάφκα στη Μουσική Σκηνή HolyWood Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού ο Φώτης Βασιλειάδης και η Βασιλική Κάφκα έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 20:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου.
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

23/10/2022 - 24/10/2022

Event Time

20:30 - 02:00

Ticket Price