Η Γεωργία Αγγέλου δίνει ραντεβού για μια μουσική γιορτή που θα μαγέψει το κοινό με ένα εκλεκτικό μείγμα μουσικών ειδών και δυνατές ερμηνείες την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και ώρα 22:00 στο HolyWood Stage, Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος.
Σε αυτή τη βραδιά μουσικής ποικιλομορφίας και πάθους που φέρει την υπογραφή της Νάνσυς Κανέλλη στην μουσική επιμέλεια, η Γεωργία Αγγέλου συνοδευόμενη από την πλήρη μπάντα της —την Ιωάννα Μπάλτα στο πιάνο και τη φωνή, τον Δημήτρη Κοντονή στην κιθάρα, τον Γιώργο Γκίκα στα κρουστά και τον Χρήστο Τζελεπόπουλο στο μπάσο—, υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι σε διάφορα μουσικά τοπία, τολμώντας τα πάντα: από τις soulful μελωδίες της Janis Joplin και της Amy Winehouse μέχρι τους χαρακτηριστικούς ρυθμούς γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Θηβαίος και η Πρωτοψάλτη.
Ξεχωριστή θέση στη βραδιά ο φόρος τιμής σε θρύλους της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής με μοναδικά covers, με έντονη τη ροκ διάθεση γλιστρώντας ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες μπαλάντες και όλα αυτά με μια μοναδική ενέργεια που μόνο η Γεωργία μπορεί να φέρει στη σκηνή.
Αυτή η βραδιά όμως φέρνει και μερικές ακόμα εκπλήξεις: αποκλειστικές εκτελέσεις των νέων τραγουδιών της Γεωργίας Αγγέλου, καθώς και μια νοσταλγική επιστροφή στο πρώτο της άλμπουμ, “Και έτσι αρχίζει το τικ τακ”, που περιλαμβάνει συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους η Λιάνα Κανέλλη, η Πηγή Λυκούδη, ο Νίκος Πλατύραχος, η Νάνσυ Κανέλλη, η Ξένια Δικαίου, ο Φίλιππος Γράψας και η Μάρω Μπουρδάκου. Σε παραγωγή της Νάνσυς Καννέλη, το άλμπουμ αποτελεί απόδειξη του εκφραστικού στυλ ερμηνείας της Γεωργίας και της ικανότητάς της να συνδυάζει τη στιχουργική ομορφιά με τη δυναμική μουσική.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Γεωργία Αγγέλου LIVE μουσική επιμέλεια Νάνσυ Κανέλλη @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού η Γεωργία Αγγέλου συνοδευόμενη από την πλήρη μπάντα της έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

19/01/2024 - 20/01/2024

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price