Oι Κέρινες Ζωές και οι Apolia, δύο μπάντες που ανήκουν στη Νέα ελληνόφωνη Ροκ σκηνή,θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στη μουσική σκηνή του HolyWood Stage, σε μια βραδιά γεμάτη μελαγχολικά ηχοχρώματα και χορευτικές μελωδίες, που θα καταπλήξουν το Αθηναϊκό κοινό!
Οι ΚΕΡΙΝΕΣ ΖΩΕΣ δημιουργήθηκαν το 2017 και τον Νοέμβριο του 2022 κυκλοφόρησαν τον πρώτο ομόνυμο δίσκο τους σε 200 αριθμημένα βινύλια απο την B-Otherside Records.Στυλιστικά, η μουσική τους είναι μια δημιουργική συγχώνευση επηρεασμένη από το Blues , τo Post , το Indie και το Alternative Rock. Οι στίχοι των τραγουδιών γραμμένοι απο την Ειρήνη Παπαδοπούλου , την Ευαγγελία Μαργώνη τον Απόλλωνα Τσέρνα και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, παρουσιάζουν έναν θεματικό και συναισθηματικό πλουραλισμό που σε συνδυασμό με τους ήχους της μπάντας δίνουν ένα Λυρικό αποτέλεσμα.Τα μέλη της μπάντας είναι οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Φωνή, Γιώργος Γεωργιλάς – Κιθάρα, Ίαν Ευφραιμίδης -Κιθάρα,Σταύρος Βασιλειάδης – Πλήκτρα, Δημήτρης Κουφομιχαήλ – Μπάσο , Ιωάννα Βενετία Κουκοπούλου – Ντραμς.
Σύνδεσμοι:
https://www.youtube.com/@kerineszoes
https://www.facebook.com/kerineszoes/
https://open.spotify.com/album/3w5Gd2lfoUVRcGFxIbi7CK…
https://www.instagram.com/kerineszoes/
Οι Apolia δημιουργήθηκαν το 2008 στην Αθήνα έχοντας κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ (“Apolia – μέρος α’ και μέρος β΄” το 2012, “Διά πυρός εστί” το 2016 και “Κόρα” το 2020) με τις επιρροές τους να προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό από τα τέλη των 80’s μέχρι και σήμερα. Έχουν παίξει μαζί με γνωστά συγκροτήματα όπως, μεταξύ άλλων, τα Υπόγεια ρεύματα, τους Ενδελέχεια και τους Τσοπάνα rave. Η σύνθεση του γκρουπ αποτελείται από φωνή, δύο κιθάρες, μπάσο και τύμπανα και είναι μεταβαλλόμενη μέσα στα χρόνια με σταθερή αξία την παρουσία του ιδρυτή, στιχουργού, κιθαρίστα και τραγουδιστή Αλέξανδρου Αντωνάτου.
Επίσημος ιστότοπος: https://apolia.bandcamp.com
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Κέρινες Ζωές fullband & Apolia fullband @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Κέρινες Ζωές & Apolia έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

07/04/2023 - 08/04/2023

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price