Ο Pandel είναι 22 χρονών και ζει στο Ελληνικό. Τον χαρακτηρίζει το πάθος για την ποιότητα στον στίχο του (με ορισμένες fun εξαιρέσεις) και τα πολλά υποείδη της ραπ που δοκιμάζει. Το επερχόμενό του EP του “Pandela Effect” αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα της βιομηχανίας και του κοινού.
Ο Low Greed είναι ένας 21χρονος ανερχόμενος καλλιτέχνης από την Αθήνα. Διακρίνεται για την πολυστυλιστικη του προσέγγιση στη ραπ μουσική, εστιάζοντας κυρίως στο είδος του UK Drill. Με μια ποικιλία στον ήχο του, συνδυάζει διάφορα στοιχεία, προσφέροντας μια φρέσκια προοπτική στον χώρο της μουσικής.
Ο Gekee είναι καλλιτέχνης από την Αθήνα, με καταγωγή από την Ουκρανία. Επικεντρώνεται στον Αγγλικό στίχο και δοκιμάζει τον εαυτό του σε πολλά διαφορετικά είδη μουσικής. Μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι πραγματικά αγαπάει αυτό που κάνει και οτι είναι διατεθειμένος να καταστρέψει το κάθε εμπόδιο που θα του φέρει η ζωή για να πετύχει τους στόχους του.
Ο Metafysikos είναι ένας alternative hip-hop καλλιτέχνης από τα νότια προαστια και ασχολείται με την μουσική από το 2018. Έχει περάσει από πολλά alternative rock/pop punk σχήματα και οι στίχοι του είναι η ψυχοθεραπεία του. Με τους βαθυστόχαστους στίχους του, επιδιώκει να συνδυάσει την ψυχαγωγία με την τροφή για σκέψη.
Ο Yunk Kv είναι μουσικός παραγωγός/ηχολήπτης/guitar player/day trader/σερβιτορος(!!) Μέλος των Red Dot και Trap Fellas, βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τον εαυτό του και πάντα κερδίζει.
Ο Giv-R είναι ράπερ και παραγωγός απο την Αθήνα. Τον χαρακτηρίζει το alternative ύφος του και ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης της μουσικής του σε σύγκριση με τη τωρινή εποχή.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: ΠαρουσίασηΔίσκου ‘Pandela Effect’ SpecialQuests: Low Greed~Gekee~Metafysikos~Yunk Kv~Giv-R @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού ο Pandel και οι Special Quests: Low Greed~Gekee~Metafysikos~Yunk Kv~Giv-R έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 20:00
Show starts 20:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€
Presale: 8€
Beer: 3€
Για κράτηση Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

16/12/2023 - 17/12/2023

Event Time

20:30 - 03:00

Ticket Price