Ο πολιτιστικός οργανισμός καλλιτεχνών Ελλάδας (Π.Ο.Κ.Ε) παρουσιάζει στο Holywood stage (Λ.Βουλιαγμένης 289 Αγ. Δημήτριος) κάθε Δευτέρα στις 20:30 την θεατρική παράσταση “Πρόταση γάμου” του Άντον Τσέχωφ.
Μία διαχρονική κωμωδία σε σκηνοθεσία της Φωτεινής Σαββατιανού.
Ο υποχόνδριος Ιβάν Βασίλιεβιτς Λομώφ επισκέπτεται το σπίτι της γειτόνισσας του, Στεφανίας Στεπάνοβνα, για να ζητήσει το χέρι της κόρη της. Μια σειρά παρεξηγήσεων όμως γίνεται αφορμή για αλλεπάλληλους καβγάδες. Θα καταφέρουν άραγε να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να ευτυχήσουν;
Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά):
Μάνθος Γατσούλης
Δήμητρα Γκίκα
Άννα Λιαμή
Κάτια Χατζηπέτρου
Φωτισμοί – Σκηνικά:
Αντώνης Συμεωνάκης
Τραγούδια:
Φωτεινή Σαββατιανού
Παραγωγή “ΣΚΑΛΙ Art” 2022
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει την Θεατρική Παράσταση: Πρόταση Γάμου – Άντον Τσέχωφ @HolyWood Theatre
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Άγιο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ηθοποιών και κοινού. Οι ηθοποιοί του “Σκαλί Art” έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια θεατρική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 20:00
Ώρα Έναρξης : 20:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
Είσοδος Συναυλίας : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 2109700418 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο 6907466337 και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Ο πολυχώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

14/03/2022 - 14/03/2022

Event Time

20:00 - 22:00

Ticket Price