Η Σοφία Κασσάρα συστήνεται στο Αθηναϊκό κοινό με Έντεχνο Ποπ και Ελαφρύ Λαϊκό τραγούδι!
Σοφία Κασσάρα
Η Σοφία σπούδασε στην νομική σχολή Αθηνών. Ήδη από 9 χρόνων γράφει τραγούδια (στίχους και μουσική), συμμετείχε σε σχολικές εκδηλώσεις και συναυλίες παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, ενώ είναι αυτοδίδακτη στο βιολί, στην κιθάρα, στο γιουκαλίλι και στο τραγούδι. Αφού ξεκίνησε να παίζει μουσική, για ένα μικρό διάστημα έκανε λίγα μαθήματα κιθάρας και πιάνου, ενώ ξεκίνησε και φωνητική στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και συνέχισε με υποτροφία στα Modern Music Arts.
Τον Μάρτιο του 2023 συμμετείχε στον 2ο Διαγωνισμό Μουσικής Δημιουργίας της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου με το τραγούδι της “Μες στα κύματα” λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο βραβείο του κοινού.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε η 1η δισκογραφική δουλειά της από την εταιρεία MelonMusic το τραγούδι “μην αφηνεις σημάδια”
https://www.youtube.com/watch?v=7HHKU4mPKYY
https://www.youtube.com/watch?v=mzXQuzm4yTs
Χριστίνα Σιμιόν
Η Χριστίνα σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα μουσικών σπουδών και από την ηλικία των 10 ετών η ενασχόληση της με τη μουσική υπήρξε έντονη, αφού από το 2010 άρχισε να είναι μέλος της Φιλαρμονικής ορχήστρας της Κυπαρισσίας.
Από το 2017 έως και σήμερα συνεχίζει τις live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, εστιατόρια αλλά και ξενοδοχεία της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό της εξαίρετους μουσικούς και καλλιτέχνες, με χρόνια εμπειρία και διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Όλες αυτές οι συνεργασίες και η συνεχής ενασχόληση της με τη μουσική την έκαναν να ασχοληθεί και με τη στιχουργική, όπου και δεν έχει σταματήσει να ασχολείται μέχρι και σήμερα με μελλοντικό της στόχο να ολοκληρώσει το πρώτο της άλμπουμ.
Periklis Jj
Ο Periklis Jj σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και είναι κάτοχος bachelor’s degree απο το Preston Univercity. Έχει εργαστεί ως δάσκαλος ηλεκτρικής κιθάρας επι σειρα ετών, ενώ δίδαξε και στο Ελληνικό Ωδείο απο την ηλικία των 20 ετών. Ως κιθαρίστας έχει συμμετάσχει σε συναυλίες με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Παντελή Θαλασσινό, αλλά και σε όλες τις μεγάλες μουσικές σκηνές με τον Γιώργο Τενζτεράκη, τη Μαίρη Μπρόζη και άλλους, καθώς και με την μπάντα του, Satisfy, στην οποία υπήρξε σύνθετης, στιχουργός και ενορχηστρωτής με πολλές δισκογραφικές δουλειές. Σε συνεργασίες του με καλλιτέχνες από όλο το μουσικό φάσμα στον χώρο της δισκογραφίας τον συναντήσαμε και ως κιθαρίστα και backing vocalist, ενώ έχει εμφανιστεί και ως μουσικός σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις. Εργάζεται ως ”session” κιθαρίστας κ τώρα θέλει να μας ξανασυστηθεί ως main τραγουδιστής/τραγουδοποιός.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Σοφία Κασσάρα fullband φιλική συμμετοχή Χριστίνα Σιμιόν & Periklis Jj @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού η Σοφία Κασσάρα με Χριστίνα Σιμιόν και τον Periklis Jj έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Ώρα Προσέλευσης 21:30
Ώρα Έναρξης 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

28/12/2023 - 29/12/2023

Event Time

21:30 - 03:00

Ticket Price