Ο Σωτήρης Σωτηρίου είναι ένας ανήσυχος καλλιτέχνης, με ποικίλες δραστηριότητες: τον συναντάμε σαν τραγουδιστή , σαν ηθοποιό αλλά κι ίσως ως διοργανωτή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ως τώρα …και κανείς δεν γνωρίζει, ποιες άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η καλλιτεχνική του αναζήτηση.
Έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε club και Μουσικές Σκηνές στα νότια προάστια, παίζοντας πάντα σε δυναμικό ροκ ήχο, είναι έτοιμος για ακολουθήσει νέους μουσικούς δρόμους.
Μόλις ολοκλήρωσε ένα ενδιαφέρον project, στο οποίο χαμηλώνει την ένταση, αλλά όχι το πάθος, αφού έρχεται να παρουσιάσει ένα fullband live party με μουσική επιμέλεια του Γιώργου Κουτσογεωργάκη για πρώτη φορά στην σκηνή του HolyWood Stage!
Ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρόγραμμα , ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια που υπήρξαν τα “soundtrack” της εφηβείας μας, ερωτικές μπαλάντες που έχουμε όλοι αγαπήσει, όπως και διαχρονικές επιτυχίες.
Από την δική του δουλειά, εκτός από τα 2 singles που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν, θα μας παρουσιάσει και το ολοκαίνουριο αγγλόφωνο digital single με τίτλο ‘Guardian Angel’ το οποίο ουσιαστικά είναι το remake του τελευταιου του τραγουδιου ‘Σαν σκια’ που έτυχε μεγάλης αποδοχής τόσο από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όσο και στο youtube.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=dxaLuxks7pI
https://www.youtube.com/watch?v=C4gAoZyELLc
Πολλές εκπλήξεις από διάσημους και αγαπημένους προσκεκλημένους σας περιμένουν την Παρασκευή 11 Μαρτίου
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Σωτήρης Σωτηρίου fullband live @HolyWood stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού ο Σωτήρης Σωτηρίου με την μπάντα του έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
Είσοδος Συναυλίας : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 2109700418 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο 6907466337 και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Ο πολυχώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

11/03/2022 - 12/03/2022

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price