Η αγάπη και η λαχτάρα για την μουσική ένωσε 3 διαφορετικούς χαρακτήρες δίνοντάς τους έναυσμα να δημιουργήσουν το ΤΡΙΟ ΛΑΧΤΑΡΑ!
ΤΡΙΟ ΛΑΧΤΑΡΑ: Η πρώτη εμφάνιση μας είναι γεγονός στο ”ζεστό” HolyWood Stage!
Θα σας ταξιδέψουμε σε λαϊκά μονοπάτια με στόχο την διασκέδασή σας!
Σας περιμένουμε να είστε όλοι εκεί…!
ΦΩΤΗΣ ΚΙΝΤΖΟΝΙΔΗΣ
Η παιδική του αγάπη που εξελίσσεται μέχρι και σήμερα… το μπουζούκι του!
Παρακολούθησε μαθήματα στο διεθνές ωδείο Αθηνών από ηλικία 13 ετών χτίζοντας έτσι βάσεις τις οποίες συνεχίζει να διαμορφώνει κάνοντας μαθήματα με πολύ γνωστό δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με ”βαριά” κληρονομιά και τεράστιες συνεργασίες στο λαϊκό στερέωμα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΚΙΩΛΑΣ
Σε ηλικία 14 ετών ανακάλυψε την αγάπη του για την κιθάρα, τον κέρδισε όμως το τραγούδι!
Πολλά χρόνια τραγουδούσε ως frontman σε συγκροτήματα υπηρετώντας την Rock και Blues σκηνή.
Ως καλλιτέχνης αναζητώντας τα μουσικά του όρια, δεν περιορίστηκε στην αγγλόφωνη μουσική αλλά επεκτάθηκαν και σε λαϊκά κομμάτια!
ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Η μεγάλη του αγάπη, εκτός της οικογένειάς του, είναι το τραγούδι!
Όλα ξεκίνησαν μέσα από το παραδοσιακό τραγούδι της γιαγιάς του που στον τόπο που γεννήθηκε ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια την περιοχής.
Ο Νίκος σας κληρονόμος, από την γιαγιά, παραδοσιακών ακουσμάτων του μετέδωσε την ενέργεια της μουσικής και μέχρι και σήμερα σιγοτραγουδά μεγάλο ρεπερτόριο της λαϊκής μουσικής!
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Τρίο Λαχτάρα 1st live presentation στην Μουσική Σκηνή HolyWood Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού το ΄΄Τρίο Λαχτάρα” έρχεται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 20:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Παράστασης : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

20/11/2022 - 21/11/2022

Event Time

20:30 - 01:00

Ticket Price