1ο Αντάμωμα φίλων Αμοργού και Αμοργιανών στο HolyWood Stage

To HolyWood Stage τιμώντας την παράδοση αυτού του τόπου, καλωσορίζει το νέο έτος με μια συγκέντρωση Αμοργιανών και φίλων Αμοργού!
Η μουσική μας σκηνή επιθυμώντας να τιμήσει και να ενισχύσει την πολιτιστική κληρονομιά που έχουν τα νησιώτικα τραγούδια Αμοργού και νήσων και προσφέρει μαζί με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στο χώρο και ΔΩΡΕΑΝ ένα ποτήρι κρασί!
Η ιστορία της Ελλάδας αντλείται από την παράδοση που από γενιά σε γενιά μας διδάσκει τον πολιτιστικό πλούτο!
Αυτή τη Παρασκευή τιμούμε την πολιτιστική παράδοση της Αμοργού σε ένα νησιώτικο πρόγραμμα που επιμελείται ο Αργύρης Ψαθάς και ο Γιακουμής Γαβράς με σαφή αναφορά στα τραγούδια της Αμοργού και όχι μόνο!
Λίγα Λόγια για τον Αργύρη Ψαθά:
Ο Αργύρης Ψαθάς γεννηθηκε στην Αθήνα.Κατάγεται απο την Μήλο και από την Αμοργό όπου και μεγάλωσε.Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων όπου και αποφοίτησε το 2009.
Σε ηλικία 16 ετών ξεκινησε η ενασχοληση του με το λαούτο με δάσκαλο τον Νίκο Κονιτόπουλο!
Συνέχισε να κάνει μαθήματα με διαφορους αξιόλογους παραδοσιακους μουσικούς όπως ο Κώστας Σιδερής, Βασίλης Μπιχάκης και Νικο Οικονομίδη!
Έχει συνεργασίες με αρκετους καλλιτέχνες από τον νησιώτικο χώρο.Απο το 2011 είναι μόνιμος συνεργατης του Εξαιρετικού μουσικοσυνθέτη και Βιολίστα Νίκου Οικονομίδη!

Λίγα Λόγια για τον Γιακουμή Γαβρά:
Ο Γιακουμής Γαβράς είναι μαθητής ίσως του καλύτερου νησιώτη Βιολίστα του Νίκου Οικονομίδη και θέλει να μεταλαμπαδεύσει την γνώση και την αγάπη για την μουσική όπως έλαβε και εκείνος από τον παππού του Γιακουμή Γαβρά τον πατέρα του Μάρκο Γαβρά αλλά και από γηραιότερους Αμοργιανούς οργανοπαίχτες!

Το HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και ο χώρος του από την πρώτη μέρα λειτουργίας διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ.
Επίσης η μουσική σκηνή παρέχει καλλιτεχνικά προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας τον δρόμο πως η διασκέδαση είναι δικαίωμα όλων.

Την ημέρα της παράστασης:
Είσοδος Δωρεάν ΜΕ ένα ποτήρι κρασί
2ο ποτήρι κρασί 2€
μπύρα 3€
ψημένη ρακί Αμοργού 4€
ποτό 8€
special ποτό10€
cocktail 10€
κρύο πιάτο 10€

Event Date

12/01/2018 - 13/01/2018

Event Time

22:00 - 03:00