Φίλοι, φίλες, συμφοιτητές/συμφοιτήτριες, συμμαθητές/συμμαθήτριες, συνάδερφοι/συναδέρφισσες, αδέρφια, ξαδέρφια, και λοιποί συγγενείς, βασικά καλησπέρα σας! 😛

Να συστηθούμε δεν χρειάζεται. Τόσα χρόνια γνωριστήκαμε πχια!

Κάποιοι/κάποιες ήδη θα αναρωτιόσαστε – διότι αυτή είναι η εποχή που συνήθως κάνουμε κάνουμε την ετήσια γενεθλιογιορτή μας που είναι και re-union ταυτόχρονα για αρκετούς από εμάς – αν θα γίνει φέτος. 😉

Η οργανωτική ομάδα (sic) του “40 PLUS τα Παλικάρια & ο ίδιος Θανάσης” δούλεψε αθόρυβα και ανακοινώνει:

1. 3/2 Σάββατο ανοίγουμε το τριώδιο και σας κάνουμε τα 3–>2 με το 5ο συναπτό πάρτυ live fest στην καρδιά του χειμώνα.
2. Σε 2 Σάββατα από απόψε, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια μας και τη γιορτή του Θανάση (τούρτα εννοείται πως θα σβήσουμε όλοι μαζί), και εν αναμονή των αποκριών που φέτος πέφτουν νωρίς, διοργανώνουμε την 5η σερί Π Α Ρ Τ Α Ρ Α, στον ίδιο, πολύ ιδιαίτερο και ζεστό χώρο που το κάναμε και πρόπερσι. Στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης (289), πολύ κοντά στο μετρό του Άη Ιωάννη.
Το HolyWood Stage είναι και γαμώ τις μουσικές σκηνές. Πλέον τους ξέρουμε, μας ξέρουνε, αγαπιόμαστε (sic!) και έχουμε μεγάλη χαρά που θα το κάνουμε ξανά εκεί! Προμηνύονται πολύ όμορφα πράγματα. 😉
3. Το concept:
a) Το πάρτυ θα είναι αποκριάτικο αλλά η μουσική ροκ, και ελληνική και ξένη (και στην αρχή electronica με τζαζ πινελιές για την υποδοχή και το χαλαρό ποτάκι). Αυτό σημαίνει πως προσωπικά θα σκάσω ντυμένος μασκαράς. Τώρα για τους υπόλοιπους που σκοπεύουν να έρθουν, όποιος θέλει ντύνεται, όποιος δεν θέλει ας φορέσει πέτσινα και μπότες :P. Εμείς πάντως, στην Ξάνθη ανδρωθήκαμε και είμαστε συνηθισμένοι στα καρναβάλια!
b) 3 live act από τις 10 μέχρι πρωίας (να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας και να δούμε αν το έχουμε ακόμα και δεν μας πήραν τα χρόνια 😛 ) υπόσχονται να “χαιδέψουν” τα αυτιά μας και να μας ξεσηκώσουν!
c) Γενική είσοδος 1 ευρώ σε κουμπαρά. Πιο πολύ για να “μετρηθούμε” αλλά και γιατί το μαγαζί δεν είναι καφετέρια :P.
4. Ο σκοπός είναι να γεμίσουμε το HolyWood και να παρτάρουμε όπως κάθε χρόνο και ακόμα καλύτερα. Έχω μία αίσθηση πως και φέτος θα είναι ανεπανάληπτα!

Υ.Γ1 Πάντως δεν έχουν μείνει και πολλές…14 και σήμερα! 😛 :).
Υ.Γ2 Είπα να στείλω επιτέλους προσκλήσεις και να δημιουργήσω την εκδήλωση για να σας προλάβω πριν κλείσετε να πάτε στα χιόνια εκείνο το ΣΚ.

Event Date

03/02/2018 - 04/02/2018

Event Time

22:30 - 04:00