“The Afternoon Amplification: A Summer Indie Rock Affair”
Amanda :
Οι Amanda είναι ένα γοητευτικό indie rock/pop συγκρότημα που αιχμαλωτίζει την ουσία των ονειρικών μελωδιών και των ειλικρινών στίχων. Με τα κολλητικά τους hooks και τους ιδιόρρυθμους ήχους, οι Amanda ταξιδεύουν τους ακροατές σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αιθέρια φωνητικά και λαμπερή ενορχήστρωση. Τα τραγούδια τους είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά σε μια καλοκαιρινή μέρα, συνδυάζοντας τις πιασάρικες ποπ ευαισθησίες με την ενδοσκοπική αφήγηση. Η μουσική των Amanda φέρει μια αίσθηση νοσταλγίας και ευπάθειας, προσκαλώντας τους ακροατές να βυθιστούν στο μοναδικό ηχητικό σύμπαν τους. Είτε πρόκειται για το ακαταμάχητο μείγμα των πιασάρικων hooks είτε για τους ενδοσκοπικούς στίχους που αντηχούν βαθιά μέσα σας, η μουσική της Amanda είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσει και θα αφήσει μια μόνιμη εντύπωση.
Jacket :
Οι Jacket προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία με την ξεχωριστή τους σκηνική παρουσία και την μουσική τους, και μία περιληπτική παράγραφος δεν θα μπορούσε να εκφράσει όλα αυτά που πρεσβεύουν. Με 11 τραγούδια εντυπωσιάζουν μέχρι και τον πιο δύσπιστο ακροατή, με το ανίκητο rock n’ roll ύφος και τις δυνατές κιθάρες τους που βομβαρδίζουν την σκηνή. Αν ο δύσπιστος ακροατής είσαι εσύ, τότε έλα στο Holywood στις 24 Ιουνίου.
Αν πάλι δεν είσαι, έλα.
Sunteria :
Η μουσική κομπανία Sunteria είναι μια μπαντα που γεννήθηκε αυθόρμητα στον Πειραια μέσα από μια ανταλλαγή στίχων και ήχων που έμελε να είναι η αρχή της δημιουργίας της φανκ πανκ . Η sunteria μουσικά, εχει στο επίκεντρο περίπλοκους ήχους κιθάρας σε συνδιασμό με ηλεκτρονικους ήχους ή παραδοσιακα πνευστά , συνδιασμούς πολυφωνίας και μετάλλου με έντονο λεξιλόγιο και παθιασμένα συνθήματα που παράλληλα με τα punky/funky τύμπανα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μπάσου χτίζουν ένα μουσικό σύνολο που προκαλεί χορο αλλά και τερπει αρχεγωνα συναισθήματα για κάτι πιο “παλιό” αλλά ταυτόχρονα τελείως καινούργιο , αναμένονται νέα πράγματα για την μουσική σκηνή.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Amanda & Sunteria & Jacket ‘The Afternoon Amplification: A Summer Indie Rock Affair’ @HolyWood Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Amanda & Sunteria & Jacket έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Ώρα Προσέλευσης: 20:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 7€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

24/06/2023 - 25/06/2023

Event Time

20:30 - 02:00

Ticket Price