Μάσκες και εμβόλια σκόρπισαν παντού
Έρχονται οι Apalaente και κάνουνε το ΝΤΟΥ!!!
Mε ανανεωμένο πρόγραμμα και σύνθεση, το συγκρότημα που ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό, τόσο μουσικά, όσο και μέσα από το αστείρευτο κέφι του πάνω στην σκηνή, σας προσκαλεί σε ένα δυνατό opening season live στο αγαπημένο @HolyWood Stage.
Την Τριτη 27 Οκτωβρίου, οι Apalaente ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν το νέο τους πρόγραμμα, κινούμενο πάντα σε ροκ, αλλά και ποπ ήχους, ενώ ταυτόχρονα σας ξεναγούν στον κόσμο των δικών τους κομματιών, που βρίσκονται ΄΄ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ΄΄και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από τη @Spider music.
Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 oι Apalaente σας περιμένουν στο HolyWood Stage για να ζήσετε μαζί τους μία μαγική βραδιά με πολλή μουσική, πολύ θετική ενέργεια και με όλες τις προφυλάξεις, που απλά δε γίνεται να χάσετε!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19
#staysafe #supportartworkers
Info:
Ώρα έναρξης: 20.30
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00
Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΑΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔOΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ [COVID 19]
Είσοδος Συναυλίας 10€
Περιορισμένος αριθμός θεατών COVID-19
Εξασφαλίστε έγκαιρα τις θέσεις σας, παίρνοντας τα εισιτήρια σας στην προπώληση.
Η κράτηση για τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρέωση ελάχιστης κατανάλωσης
Δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Apalaente fullband έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage θα εφαρμόσει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Συγκεκριμένα το HolyWood Stage, σύμφωνα με τους κανονισμούς λειτουργίας που θέσπισε η Ελληνική Κυβέρνηση για τα κλειστά θέατρα-μουσικές σκηνές, θα λειτουργήσει με το 30% της πληρότητας του προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφάλειας μεταξύ των θεατών.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Κρατήσεις Θέσεων στα τηλέφωνα του HolyWood Stage Τηλ.: 2109700418
https://www.holywoodstage.gr/

https://www.facebook.com/holywoodstage.gr

https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://www.google.com/…/data=!3m1!4b1!4m5!3m4

Event Date

27/10/2020 - 27/10/2020

Event Time

20:00 - 23:45

Ticket Price