Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, σας περιμένουμε στο HolyWood Stage για μία εξαιρετική βραδιά με την αγαπημένη Danae Hal η οποία θα μας ταξιδέψει με την υπέροχη φωνή και χροιά της σε rock και έντεχνα μονοπάτια. Δίπλα της ο παραγωγός της Ermis Kontoudis στις κιθάρες, ο Μιχάλης Πλεξουσάκης στο μπάσο και ο Παναγιώτης Βλάχος στα drums. Επίσης on stage, ο αγαπημένος τραγουδιστής / κιθαρίστας Άγγελος Αποστολάκης τον οποίο θα συνοδεύει ο Παύλος Ξανθόπουλος με την κιθάρα του, σε ένα όμορφο unplugged guest act.
DANAE HAL
Αν και μόλις 20 ετών, η Danae έχει δημιουργήσει ήδη το δικό της μουσικό ρεύμα και κοινό, με την υπέροχη ζεστή φωνή της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη συμμετάσχει σε κινηματογραφικές παραγωγές ενώ έχει δεχθεί και πολλές προτάσεις συνεργασίας από γνωστούς καλλιτέχνες. Η ίδια ωστόσο επιλέγει να δημιουργεί την δική της ξεχωριστή μουσική την οποία θέλει να μοιράζεται με το κοινό της. Επιλέγει να υπηρετήσει την τέχνη όπως αρμόζει σε μία καλλιτεχνική ύπαρξη, με αγνότητα, μεράκι και ψυχή. Βρίσκεται ήδη στην διαδικασία παραγωγής του πρώτου της album το οποίο αναμένεται να συζητηθεί το επόμενο διάστημα. Πάντα με την ταπεινότητα και την ευγένεια που την χαρακτηρίζουν, με σεβασμό στον επισκέπτη / ακροατή, δουλεύει με σχολαστικότητα και επαγγελματισμό την κάθε εμφάνισή της. Στις ζωντανές εμφανίσεις της κυριαρχεί το φιλικό κλίμα και η γλυκειά ατμόσφαιρα, με στιγμές χαλαρές που μας μαγεύει με την μεστή χροιά της και στιγμές που μας ανεβάζει στα τραπέζια και μας παρασέρνει στον ρυθμό της.
Την παραγωγή του event υπογράφει ο Ermis Kontoudis, ο οποίος βρίσκεται στον χώρο της παραγωγής ήχου και εικόνας για περισσότερο από 20 χρόνια με πολλές συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Την τελευταία διετία έχει αναλάβει την παραγωγή και το management της Danae Hal ενώ ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει και την δική του δισκογραφική εταιρεία. Με την Danae μοιράζονται την αγάπη τους για την μουσική και την τέχνη ευρύτερα μα πάνω απ’ όλα τις ίδιες αξίες, το ίδιο μεράκι, το ίδιο ήθος.
Μπορείτε να βρείτε την δουλειά τους στα παρακάτω links:
Σας περιμένουμε!!
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: DANAE HAL fullband live & Ermis Kontoudis @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού η DANAE HAL έρχεται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 21:00
Show starts 21:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

28/04/2024 - 29/04/2024

Event Time

21:00 - 01:00

Ticket Price