Οι ECHOES επιστρέφουν στην αγαπημένη σκηνή του Holywood Stage έχοντας και πάλι μαζί τους την μοναδική Τάνια Κικίδη, αλλά και άλλες συμμετοχές – έκπληξη, και υπόσχονται μια δυναμική ροκ βραδιά κι ένα playlist που θα συναρπάσει τους φίλους τους για ακόμη μια φορά! Οι πόρτες ανοίγουν στις 10.00μμ Για κρατήσεις απευθυνθείτε εγκαίρως στο μαγαζί ή στους διοργανωτές με όνομα και αριθμό ατόμων! Σάββατο 10 Φεβρουαρίου WE WILL ROCK YOU!
Οι ECHOES είναι μια ανοιχτή κοινότητα μουσικών με κεντρικό πυρήνα τον Γιάννη Μελά, (συνθέτης, πιανίστας κι ενορχηστρωτής) και τον Κώστα Λυντέρη, (μπασίστας, κιθαρίστας , συνθέτης και τραγουδιστής) οι οποίοι συνεργάζονται με καταξιωμένους μουσικούς ώστε να δημιουργούν μουσικά σύνολα, να παρουσιάζουν περιορισμένο αριθμό συναυλιών και να δημιουργούν θεματικά μουσικά δρώμενα στο φάσμα του έντεχνου, του ροκ, της ποπ και της τζαζ..Οι εμφανίσεις τους: 2012-2013 οι ECHOES παρουσιάζουν σε μια από τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αττικής, το MIKE’S IRISH BAR , ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αφιερώνοντας το πρώτο μέρος του με σεβασμό στους θρυλικούς PINK FLOYD ενώ στο δεύτερο εκτελούν πολύ γνωστά απολαυστικά κομμάτια της κλασικής ροκ σκηνής .Νέοι ταλαντούχοι και καταξιωμένοι μουσικοί ενσωματώνονται και νέες συνεργασίες διαμορφώνουν για τη σεζόν 2013 -2014 ένα άκρως ενδιαφέρον και ξεχωριστό μουσικό περιβάλλον. Προετοιμάζουν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη δεκαετία του ’80 και ξεκινούν μια συνεργασία με την μοναδική ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ, μια από τις καλύτερες ροκ ελληνικές φωνές (με ιστορικές συνεργασίες από B.Παπακωνσταντίνου έως και Deep Purple).. αλλά και τον δεξιοτέχνη Αντώνη Μελά στην ηλεκτρική κιθάρα , και τον συναρπαστικό Γιώργο Ασλάνη στα drums.Η συναυλία στο REMEDY LIVE STAGEτυγχάνει εκπληκτικής αποδοχής με sold out. Tον Σεπτέμβριο του 2014 (Σάββατο 6/9) εμφανίζονται στο Διεθνές Φεστιβάλ Μπύρας στο ΣΕΦ μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη Στις 7 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινούν τη συνεργασία τους με το HOLYWOOD LIVE STAGE, έχοντας και αυτή τη φορά μαζί τους την ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ, Παρουσιάζουν το πρόγραμμα THE UNFORGETTABLE ECHOES!!! Τον Σεπτέμβριο του 2015 επανεμφανίζονται στο Διεθνές Φεστιβάλ Μπύρας στο ΣΕΦ.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: ECHOES & Τάνια Κικίδη ”WE WILL ROCK YOU” @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι ‘ECHOES’ έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 22:00
Show starts 22:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

10/02/2024 - 11/02/2024

Event Time

22:30 - 03:00

Ticket Price