Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η σκηνή του HolyWood Stage θα υποδεχτεί 3 μέταλ συγκροτήματα: τους Mistaken, Exile in Utopia και Ars Goetia.
Τα συγκρoτήματα θα παρουσιάσουν δικό τους υλικό, καθώς και γνωστές διασκευές από συγκροτήματα όπως:
Slipknot, Lamb of God και S.o.a.d.

EXILE IN UTOPIA
Οι Exile In Utopia
είναι μια φοιτητική μπάντα η οποία τον Δεκέμβρη κλείνει επίσημα 2 χρόνια ύπαρξης.
Ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Χαβαντά(ρυθμικη κιθάρα) και τον Βαγγέλη Λαμπρου(ντραμς).
Στην πορεία ως μόνιμα μέλη ενταχτηκαν ο Τάσος Πετρόπουλος (lead κιθάρα) και ο Θοδωρής Λαμπροπουλος(φωνητικά) καθώς και ως τελευταίο μέλος που εντάχτηκε είναι ο Στέλιος Λυδακης(μπάσο).
Έχουμε παρουσιάσει την δουλειά μας στο ετήσιο μαθητικό-φοιτητικό φεστιβάλ της Ευαγγελικής Σχολής καθώς και σε άλλες live εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αττικής.
Η μουσική που παίζουμε είναι Prog/Djent αλλά φροντίζουμε να μην ξεχνάμε τις επιρροές μας από σπουδαίες μπάντες της μεταλ σκηνής.
Επισης ετοιμάζεται το deput album το οποίο θα ονομαστεί New World Order καθώς σκοπεύουμε να σας παρουσιάσουμε υλικό από αυτό.

ARS GOETIA
Οι Ars Goetia είναι ένα Blackened Death Metal συγκρότημα από την Αθήνα. Αποτελούνται από τους: Χρήστος Τσιούρας (Φωνή), Άρης Μαστρόκαλος (Κιθάρα), Νίκος Μπικάκης (Κιθάρα) και Γιάννης Δρακοτός (Ντραμς). Έχουν κυκλοφορήσει ένα single και στο live θα παίξουν, μεταξύ άλλων, όλα τα κομμάτια από το πρώτο τους ep που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

MISTAKEN
Οι Mistaken ειναι μια μαθητική-φοιτητική μπάντα από την Αθήνα. Η μπάντα ξεκίνησε από τον Φίλιππο (φωνητικά) και τον Γεράσιμο (κιθαρα) το φθινόπωρο του 2018, με αρχικό στόχο την συμμετοχή στο schoolwave festival.Το lineup αποτελείται ακόμα από τον Φώτη (κιθάρα) τον Νίκο (ντράμς) και τον Απόστολο (μπάσο). Μετά από την επιτυχημένη εμφάνιση στο φεστιβάλ ακολούθησε μια εμφάνιση στο 8ball της Θεσσαλονίκης ως το δεύτερο live show του σχήματος. Μέσα στο φθινόπωρο κυκλοφορει το πρώτο ep της μπάντας με τίτλο screams of agony.
Μουσικα, το σχήμα κινείται στα πλαίσια του modern death metal με αρκετές επιρροές από black metal και metalcore.

Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού. οι Exile In Utopia, Ars Goetia και Mistaken έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Γενική Είσοδος 5€

Event Date

06/10/2019 - 06/10/2019

Event Time

19:30 - 23:30

Ticket Price