Οι Fortis Ventus επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις και για πρώτη φορά στη σκηνή του HolyWood Stage , για το Release Live του πρώτου τους ολοκληρωμένου δίσκου “Vertalia”. Μαζί τους οι εξαιρετικοί Simplefast.
Συνδυάζοντας συμφωνικά και κινηματογραφικά στοιχεία μαζί με επιρροές από soundtracks, οι Fortis Ventus σχηματίστηκαν το 2015 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ep “Haunted Heart” τον Νοέμβριο του 2017. Στις αρχές του 2018 ξεκίνησαν να συνθέτουν το πρώτο τους full-length album “Vertalia” , το οποίο κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου του 2022 από την Rockshots Records.
Συναισθηματικό, δραματικό και κινηματογραφικό , το “Vertalia” είναι ένα concept άλμπουμ βασισμένο σε ένα μυθιστόρημα-παραμύθι γραμμένο από τον κιμπορντίστα George Halliwell. Το θέμα αυτού του παραμυθιού εστιάζει σε έναν φανταστικό πλανήτη που ονομάζεται Vertalia, όπου ο κύριος χαρακτήρας ξεκινά το ταξίδι του για να ανακαλύψει την εσωτερική αλήθεια και την αλήθεια της ίδιας της ζωής, το οποίο ξεδιπλώνεται μέσα από τα 12 κομμάτια του δίσκου. Το Μάιο του 2022 κυκλοφόρησαν και το βίντεο κλιπ του κομματιού «Cave of Glass” το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: https://youtu.be/WFJdAiAlrV0
Σύνδεσμοι επικοινωνίας με τους Fortis Ventus :
Website: www.fortisventus.com
Facebook: https://www.facebook.com/fortisventusofficial
Instagram : https://www.instagram.com/fortisventusofficial/
Youtube: www.youtube.com/c/fortisventus
Bandcamp : https://fortisventus.bandcamp.com/
Spotify : https://open.spotify.com/artist/5D716Iu7fWI0QoSTycAMMR…
Email : fortisventusband@gmail.com
═════════════════════════
Οι Simplefast, είναι ένα metal συγκρότημα από την Αθήνα, με συνεχή παρουσία από τις αρχές του 2012. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι κιθαριστικές μελωδίες σε συνδυασμό με επιθετικά riff, δημιουργώντας ένα μοναδικό ύφος μελωδικού heavy-thrash metal. Μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Η δισκογραφία τους ξεκινάει από το 2014, με το EP τους “Cursed” και στη συνέχεια το 2017 με το πρώτο τους full album “Apocalypse” και τα δύο κυκλοφορία της Amadea Music. Τόσο το Cursed, όσο και το Apocalypse τον χρόνο που κυκλοφόρησαν αντίστοιχα, βρίσκονταν στις κορυφαίες κυκλοφορίες από ελληνικά συγκροτήματα. To 2020 κυκλοφόρησαν το πιο πρόσφατο album τους, με όνομα “Eternal”, το οποίο ήταν μια παγκόσμια κυκλοφορία από τη Sliptrick Records, καταγράφοντας εξαιρετικές κριτικές και δίνοντας τους μάλιστα και ένα τον τίτλο του καλύτερου metal album του 2020 στα Akademia Music Independent Awards, καθώς και μια συμμετοχή για τον τίτλο «Καλλιτέχνη της χρονιάς». Το “Eternal”, έχει ξεπεράσει τα 300.000 streams και views στις πλατφόρμες μουσικής όπως το Youtube και το Spotify.
Μέλη:
Γιάννης Βουλγαρόπουλος- Φωνητικά
Έκτορας Σταύρακας- Κιθάρα/ Δεύτερα Φωνητικά
Πάνος Zorg- Κιθάρα/ Δεύτερα Φωνητικά
Νικόλας Τζαναβάρας- Μπάσο
Στράτος Μηδέλιας- Ντραμς
Σύνδεσμοι επικοινωνίας με τους Simplefast
Website: http://www.simplefast-official.com
Facebook: https://www.facebook.com/Simplefast
Instagram: https://www.instagram.com/simplefastofficial/
Youtube: www.youtube.com/simplefastofficialtv
Email: simplefast@hotmail.com
═════════════════════════
Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μια μαγική βραδιά στοιχειωμένου παραμυθιού!
Be there!
🤘🤘
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Fortis Ventus release live show & special guest Simplefast @HolyWood live Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Fortis Ventus fullband έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 20:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

04/11/2022 - 05/11/2022

Event Time

20:30 - 03:00

Ticket Price