Οι HANGOVER είναι ένα -ALL OVER ROCK- μουσικό σχήμα, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και από τις πρώτες του εμφανίσεις κέρδισε τις καρδιές τού κοινού!
Εμπνευσμένοι από το φάσμα της Rock, Funk και Mainstream σκηνής, έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Αθήνα (Σταυρός του Νότου, Holy spirit, Bourbon, HolyWood stage, Faust κ.α.), παίζοντας τις αγαπημένες μουσικές του κοινού με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!
Αυτή την περίοδο ηχογραφούν στο Στούντιο Ανάδυσις (Κίτρινα Ποδήλατα) τα δικά τους κομμάτια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα!
Αρνίδης Παντελής: Ηλεκτρική Κιθάρα
Γεννάδης Αλέξανδρος: Ηλεκτρικό Μπάσο
Γεννάδης Παναγιώτης: Τύμπανα
Μαζί τους στη φωνή ο Τραγουδιστής και ηθοποιός Άρης Μακρής.
Ο Άρης Μακρής γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο τραγούδι ως frontman του συγκροτήματος “Boys and Noise”.
Γνώρισε πολύ γρήγορα μεγάλη επιτυχία με την αγάπη του κόσμου να είναι έντονη και να θυμίζει καταστάσεις από άλλες δεκαετίες!
Βραβεύτηκε με πολλά μουσικά βραβεία όπως αυτό του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη το 2014 και συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως τον Τόλη Βοσκόπουλο, Σάκη Ρουβά, Άννα Βίσση κ.α.
Τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στο χώρο του μιούζικαλ έχοντας στο δυναμικό του παραστάσεις όπως “Addams family the musical”, “Mamma mia”, “Μαριχουάνα στοπ”, “Γεια the musical” κ.α.
Παράλληλα έχει κάνει δυναμικά βήματα στο χώρο της τηλεόρασης διαπρέποντας σε shows όπως “Your Face Sounds Familiar” και “Just the 2 of Us” αλλά και στο ρόλο του παρουσιαστή (X-Factor).
Μέχρι και σήμερα συνεχίζει την πορεία του στο χώρο του Entertainment κάνοντας μετρημένα και σταθερά βήματα!
https://www.instagram.com/arismakris/?hl=el
https://www.facebook.com/Aris.makris.barbetas
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: H A N G O V E R feat Aris Makris @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι HANGOVER έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 22:30
Show starts 23:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

17/02/2024 - 18/02/2024

Event Time

22:30 - 03:00

Ticket Price