Η πρώτη μαγική αλλά συγχρόνως και χριστουγεννιάτικη στιγμή του Lab Music Education Ilioupoli για φέτος έφτασε!
Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε για ακόμα μια φορά τους μαθητές μας,σε μια υπέροχη συνεργασία με τους δασκάλους τους στο Live του Χριστουγεννιάτικου Δεκέμβρη!
Έχοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων μαθητών για περισσότερα από 20 χρόνια νιώθουμε την ευθύνη να είμαστε συνεχώς ένα βήμα μπροστά, ώστε να προσφέρουμε το ιδανικότερο περιβάλλον για να αναπτυχθεί κάθε μουσικό ταλέντο.
Με οδηγό την αγάπη για τη μουσική, και κινητήριο δύναμη την καλύτερη ομάδα καθηγητών στην Ελλάδα, συνεχίζουμε το μουσικό μας ταξίδι στοχεύοντας ψηλότερα από ποτέ.
Με τις πιο σύγχρονες και εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας, μέσα σε ένα μοναδικό κλίμα που καλλιεργεί το πάθος για τη μουσική, oι μαθητές μας πειραματίζονται μέσα στο πιο ενδιαφέρον εργαστήριο, όχι απλά σε μια αίθουσα!
Όνειρό μας είναι κάθε άνθρωπος που θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική να ανακαλύψει και να ακολουθήσει τον δικό του ήχο, και να απολαύσει το μοναδικό δώρο της μουσικής!
Ελεύθερη Είσοδος
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Doors open 14:30
Show starts 15:00
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Στον Πολιτιστικό Οργανισμό Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

17/12/2023 - 14/12/2023

Event Time

14:30 - 19:00

Ticket Price