Part of the theory (POTT)
Meridian blank
Sybetha
Live στο HolyWood stage (Δίπλα στο μετρό του Αγίου Δημητρίου) την Παρασκευή 29 Απριλίου.
Doors Open: 20:30
Entrance: 6€
_________________________________________
-𝐏𝐀𝐑𝐓 𝐎𝐅 𝐓𝐇𝐄 𝐓𝐇𝐄𝐎𝐑𝐘 (𝐏𝐎𝐓𝐓)
Οι 𝐏𝐨𝐭𝐭 μέσα από soundtrack στοιχεία, prog αισθητική και metal χροιές φέρνουν τον δικό τους ήχο. Αυτή την στιγμή δουλεύουν πάνω στο πρώτο full-length debut album τους, μέρος του οποίου θα παρουσιάσουν live στην σκηνή του HolyWood.
-𝐌𝐄𝐑𝐈𝐃𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐋𝐀𝐍𝐊
Οι 𝐌𝐞𝐫𝐢𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐁𝐥𝐚𝐧𝐤 είναι ένα Post / Progressive Rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2017 με έδρα τα Χανιά.Ξεκίνησαν την μουσική τους πορεία με το πρώτο τους Live στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Ρεθύμνου το 2018. Μέχρι σήμερα έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες (Planet of Zeus, Γιάννης Αγγελάκας οι 100 ο C) καθώς και με τους Αμερικάνους City of the Sun. Έχουν φιλοξενηθεί σε σκηνές στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο και στην Αθήνα. Tον Ιούλio του 2019 πήραν μέρος στο αθηναϊκό φεστιβάλ «Schoolwave». Οι συνθέσεις τους συνδυάζουν σκληρό ήχο που παραπέμπει σε συγκροτήματα όπως Deftones , Tool , etc , όσο και ψυχεδελικές μελωδίες που θυμίζουν Porcupine Tree και Pink Floyd. Επιπλέον έχουν επιρροές και από την post rock σκηνή με πηγές έμπνευσης όπως τους Mogwai , God is an Astronaut , We Lost the Sea. Το 2020 έβγαλαν τον πρώτο τους δίσκο “Scenes & Fragments”
-𝐒𝐘𝐁𝐄𝐓𝐇𝐀
Οι 𝐒𝐲𝐛𝐞𝐭𝐡𝐚 είναι ένα νεοσύστατο τετραμελές heavy rock σχήμα.
Η Εύα, ο Γιώργος, ο Νίκος και ο Ιάσονας θα κάνουν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στη σκηνή του HolyWood Stage! Μέχρι τώρα στο ρεπερτόριό τους περιλαμβάνονται διασκευές από συγκροτήματα ιδιαίτερα αγαπητά στο ελληνικό κοινό, όπως οι Clutch, Alice in Chains, Black Sabbath, Monster Magnet, Stoned Jesus, καθώς και λιγότερο διαδεδομένα διαμαντάκια από τους Necromancers, Hypnos 69 κα.
www.facebook.com/sybetha.rocks
www.instagram.com/sybetha.rocks
__________________________________________
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event:
Meridian Blank & Part of the Theory & Sybetha @HolyWood Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Meridian Blank μαζί με τους Part of the Theory και τους Sybetha έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 2109700418 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο 6907466337 και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Η κατανάλωση είναι προαιρετική, η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Ο πολυχώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

Event Date

29/04/2022 - 30/04/2022

Event Time

20:30 - 03:00

Ticket Price