Οι Normal, ύστερα από ένα χρόνο, επιστρέφουν στην μουσική σκηνή HolyWood Stage, έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο ενός από τα παλαιότερα εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μια μουσική σκηνή εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού όπου οι καλλιτέχνες έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Οι Normal ή αλλιώς τα ‘Κανονικά Παιδιά’, ένα γκρουπ με ιστορία από το 1993, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, για άλλη μια σούπερ βραδιά με πολύ κέφι και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε!!!
Πάντα με βάση την rock διάθεση, το πρόγραμμα διανθίζεται με pop, funk ,alternative και έντεχνα κομμάτια από την ξένη και την ελληνική μουσική σκηνή, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα!
See you at HolyWood Stage!
WE WILL ROCK YOU!!!
ΤΗΕ NORMAL:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ : VOCALS
ANNA ΠΑΠΑΔΑΚΗ: VOCALS
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : GUITARS AND VOCALS
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: BASS AND VOCALS
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΛΛΑ : KEYBOARDS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ : DRUMS
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Normal fullband live @HolyWood Stage.Athens
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελία φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση (ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων.
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

23/02/2024 - 24/02/2024

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price