SUBSTANCE
Οι Substance είναι ένα alternative metal σχήμα, δημιουργήθηκαν το 2010 και ενώθηκαν ξανά το 2020. Αποτελούνται από τους Γιάννη Χατζηγεωργίου (Φωνητικά), Δημήτρη Τουρνόγλου (Κιθάρες), Κώστα Μπερτόλη (Κιθάρες), Σταύρο Σπυρόπουλο (Μπάσο), Αλέξανδρο Κορωνιό (Πλήκτρα), και Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα). Με ένα μεγάλο φάσμα επιρροών, εν μέσω καραντίνας ξεκίνησε η παραγωγή και ηχογράφηση του πρώτου δίσκου της μπάντας που φέρει τον τίτλο “Waldosia”, o oποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023.
Substance fb: https://www.facebook.com/substancegr
DEUS CULPA
Οι Deus Culpa είναι μια heavy metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2019 από τον Νίκο Τσιαμπάο (φωνητικά) και το Λορέντζο Μπουχάγιερ (κιθάρες).
Έκαναν το ντεμπούτο τους στην μουσική σκηνή μέσω του πρώτου τους EP, ‘’Roots”.
Το 2020 έκανε την είσοδο του στη μπάντα ως ντράμερ ο Δημήτρης Γκίνης και το 2022 ο Αυγερινός Μιχαηλίδης ολοκλήρωσε το line up ως μπασίστας.
Μέλη:
Φωνή: Νίκος Τσιαμπάος Κιθάρα: Λορέντζο Μπουχάγιερ Ντραμς: Δημήτρης Γκίνης Μπάσο: Αυγερινός Μιχαηλίδης
Οι Deus Culpa αντλούν την έμπνευση τους μέσω των τωρινών κοινωνικό-οικονομικών καταστάσεων και σημαντικών παγκόσμιων εξελίξεων. Η αποστροφή από την αδικία και την εκμετάλλευση έχουν εισχωρήσει στους στίχους τους, οι οποίοι συζητούν και κριτικάρουν τους υπεύθυνους για τέτοια δεινά. Στα τραγούδια τους προσπαθούν να εξισορροπήσουν τη σκούρα πραγματικότητα με αψίδες αισιοδοξίας ατενίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.
Η ηχογράφηση του πρώτου EP, το οποίο αποτελείται από 4 κομμάτια αντάξια να αντιπροσωπεύσουν τον ήχο της μπάντας, έλαβε χώρα στα τέλη του 2020 σε συνεργασία με τα Bk Studios.
Παρά τους περιορισμούς κατά την περίοδο του covid-19, το ‘’Roots’’ κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 και έλαβε εξαιρετικές κριτικές από ακροατές παγκοσμίως μέσα από το διαδίκτυο.
Στο παρόν, οι Deus Culpa βρίσκονται στο στάδιο ηχογράφησης του πρώτου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ το οποίο προορίζεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 με τα κομμάτια που το απαρτίζουν να αντηχούν ήδη στα αυτιά κάθε ακροατή που έχει την ευκαιρία να τους παρακολουθήσει ζωντανά!
Deus Culpa fb: https://www.facebook.com/DeusCulpaOfficial
STILL DUSK
Οι Still Dusk είναι ένα alternative rock/metal σχήμα που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2018 στην Αθήνα. Μετά από κάποιες αλλαγές στα μέλη της το βασικό line-up διαμορφώθηκε ως εξης: Yannis Kemenides(guitars), Elijah June(bass), Ina Damianidou(vocals), Ioanna Ev(drums). Έχουν εμφανιστεί σε διαφορες σκηνές της Αθήνας όπως το bums, an club, remedy, temple. Παρόλο που τα μέλη έχουν διαφορετικές επιρροές έχουν καταφέρει να τις συνδυάσουν και να δημιουργήσουν έναν πρωτότυπο, σκληρό αλλά και μελωδικό ήχο.
Still Dusk fb: https://www.facebook.com/stillduskofficial

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: S U B S T A N C E & DEUS CULPA & STILL DUSK @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι
S U B S T A N C E μαζί με τους DEUS CULPA και τους STILL DUSK έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?

Event Date

19/05/2023 - 20/05/2023

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price