Την Παρασκευή 30 Δεκέμβρη οι Seven Eleven επιστρέφουν ανανεωμένοι στο HolyWood Stage, με γιορτινή διάθεση μιας και αποχαιρετάνε μαζί μας το 2022!!!
Ένα μουσικό ταξίδι με πειραγμένα τραγούδια της Ελληνικής και της Αγγλόφωνης ροκ σκηνής από τα 80s-90s.
Η μπάντα που ξέρει καλά πως να ανεβάζει την διάθεση και να μας ξεσηκώνει, έτοιμη να μας ανεβάσει την “αδρεναλίνη” ωστε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε σαν maniacs… να νιώσουμε comfortably numb, σε ένα από τα πιο φιλόξενα live stage της Αθήνας…!
Την βραδιά ανοίγουν οι πολλά υποσχόμενοι γεμάτοι ενέργεια G.O.T
Οι got είναι μια ροκ μπάντα από τη περιοχή του Ζωγράφου. Ξεκίνησε σαν ένα πειραματικό σχήμα το 2018 με απώτερο σκοπό τη δημιουργία πρωτότυπων συνθέσεων για το χώρο της ελληνικής ροκ σκηνής. Τα έτη 2020-2022 η μπάντα συνεργάστηκε με διάφορα μουσικά στούντιο, καθώς βρήκε και την επίσημη ταυτότητα της μέσα από τα τραγούδια που δημιούργησε.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: SEVEN ELEVEN Rock Party & opening act GOT @HolyWood Stage ATHENS
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι SEVEN ELEVEN έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

Event Date

30/12/2022 - 31/12/2022

Event Time

22:00 - 02:00

Ticket Price