Ο Alex Papadiamantis, συνθέτης και σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, μαζί με την συνεργάτιδα του Σύλβια Ευθυμίου,μια απο της καλύτερες φωνές στο έντεχνο τραγούδι στη χώρα μας ,παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από την Μεσόγειο, με την φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου αλλά και ορχηστρική μουσική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Κάτω Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και άλλες μεσογειακές χώρες. Δέσαμε την «Αλεξάνδρεια» του Γιάννη Κότσιρα με ανατολίτικους Αιγυπτιακούς ήχους, όπως και το «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι» του Νίκου Ζούδιαρη. Το Ισπανικό φλαμένγκο με τα Πορτογαλικά φάντο, και τα Ελληνικά με τα Κυπριακά μας…. Ολα αυτά, μπλεγμένα με την ορχηστρική μουσική του Αλέξανδρου, αποτελούν το μαγευτικό ταξίδι μας στις μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου.

Η Σύλβια Ευθυμίου, θα πλαισιώσει αυτές τις αναφορές με μοναδικό τρόπο, παρουσιάζοντάς επίσης και τραγούδια απο τον νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Ενδεικτικά τα ήδη τραγούδια που κυκλοφορούν σε μορφή single είναι τα «Να βγεις από τα Χρώματα» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη «Τρείς
Αναπνοές» σε στίχους Δημήτρη Ξιούτα «Μέσα στο Χθές» σε στίχο Αλέξανδρου Μανταλβάνου «Κιεγώ Είμαι Εδώ» σε στίχο Αλέξανδρου Μανταλβάνου.Την μουσική και στα τέσσερα τραγούδια αλλά και σε ολόκληρο το δίσκο υπογράφει ο Alex Papadiamantis και κυκλοφορούν από την Heaven records & 14Music records.

Vocals: Σύλβια Ευθυμίου
Electric violins: Alex Papadiamantis
Synths: Κώστας Δάρας
Guitar: Κωνσταντίνος Σακούτης
Bass: Άρης Νικολέρης
Drums: Παναγιώτης Βλάχος

Event Date

09/06/2017 - 10/06/2017

Event Time

22:30 - 01:00