Νιώσε τα vibes από το live Party Ιανουαρίου στις φωτογραφίες των ‘The Holy Cucumbers’, εδώ:
https://www.facebook.com/media/set…
Η Ιστορία των γκρουπ στην Ελλάδα, όπως και παντού, είναι η Ιστορία μιας παρέας που μαζεύεται κάπου και αποφασίζει να στείλει ένα μήνυμα. Ηλιούπολη- Ελληνικό- Πόρος- Καλαμάτα.
Η ιστορία των THC είναι απλή… τόσο απλή και αληθινή που είναι Ιερή και Αγία όπως όλα τα απλά και καθημερινά που ζούμε όταν δεν πολυπαίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά.
Μερικοί φίλοι, μουσικά όργανα, ένα στούντιο-σπίτι …και μερικοί φίλοι ακόμα…. και ο ελεύθερος χρόνος , δηλαδή ο πραγματικός χρόνος μιας παρέας.
Μαζεύονται, παίζουν, γράφουν, τζαμάρουν… Μουσική με ψυχή Blues, στα όρια της Jazz και του Funk και επιρροές από πολλές διαφορετικές δεκαετίες.
Έτσι γεννήθηκαν οι THC και τα τραγούδια του πρώτου Album -One Life- που κυκλοφορεί σε CD και φυσικά σε Βινύλιο.
Κατά την διάρκεια των lock-down δεν τεμπελιάσαμε, η παρέα έμεινε κοντά και ενωμένη.
Με πείσμα και αγάπη δημιουργήσαμε το δεύτερο Album μας O.M.G. κοινώς Ω Θεέ μου, το οποίο ανακράζουμε σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται και στην χώρα που ζούμε η επίκληση στα Θεία είναι συχνή …είτε στην καθημερινότητα ή αργά το βράδυ…
Oh My God…Get on your knees and pray ?
Holy Cucumbers Music Gang
The Gang:
Nicky D- Lead Guitar
Captain G- Rhythm Guitar
Lucky T – Trumbet
Toolio- Saxophone
Zoe Bass
The GANG Stars:
Dr Hook Vocals
Yitsa Vocals
Naya Vocals
Καθώς όλα τα ωραία έρχονται με συμπράξεις και όταν μοιραζόμαστε με φίλους το πάθος για την μουσική, μαζι μας θα ανεβουν στο stage οι ‘Theo & The Boogie Sinners’!
Theo & The Boogie Sinners
O Θοδωρής Αλεξίου, ιδρυτής και frontman των Boogie Sinners, είναι διεθνής μουσικός . Εμφανίζεται σχεδόν όλο το χρόνο στην Ελλάδα με τους Boogie Sinners, καθώς και με διάφορα άλλα σχήματα στο New Jersey, New York, Florida στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Οι Theo & The Boogie Sinners τα τελευταία 13 χρόνια εμφανιζονται σε Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και με τα μέχρι στιγμής 2 δισκογραφικά albums και 3 ολοκαίνουργια singles συνεχίζουν να διαδίδουν την rock blues μουσική στο κοινό της Ελλάδας.
Δισκογραφία
“Time To Roll” album 2014
“Made With Greece” album 2016
“Scuse Mr World” single 2020
“Atomic World” single 2021
“Son Of The Wind” single 2021
Έχουν εμφανιστεί επι σκηνής με πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδος και εχουν συμμετάσχει σε διεθνή δισκογραφία μέσω της Earwig Records του Chicago, στο τελευταίο album του Tommy McCoy “35 years Retrospect”, στο οποίο album συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως Chris Layton (SRV and Double Trouble), Tommy Shannon ( SRV and Double Trouble, Johnny Winter), Levon Helm (The Band) και Lucky Peterson.
Αυτή τη στιγμή η μπάντα κυκλοφορεί το νέο single “Scuse Me mr. World” το οποίο θα είναι μέρος του επερχόμενου album με τίτλο “Atomic World”.
Members:
Θεόδωρος Αλεξίου – Guitar/ Lead Vocals
Δημήτρης Πασσαλής – Guitar/Vocals
Μάνος Σιδέρης – Bass/Vocals
Δημήτρης Παπαναστασίου – Drums
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: ‘The Holy Cucumbers’ live Party Supporting Act by ‘Theo & The Boogie Sinners’ @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι ‘The Holy Cucumbers’ έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ”κόκκινης γραμμής”
– https://www.athinorama.gr/…/agios-dimitrios…/3017152
– https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 22:00
Show starts 22:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

Event Date

24/02/2024 - 25/02/2024

Event Time

22:00 - 03:00

Ticket Price