Όπως μπαίνει το νέο έτος, έτσι δυναμικά έρχονται και 4 συγκροτήματα να κάνουν ποδαρικό στο HolyWood Stage την Κυριακή στις 15/01 . Άπο το Punk μέχρι το thrash και απο το rock n roll μεχρι το groove, join us σε έναν απίστευτο μουσικό χαμό με άποψη και ποικιλία !!!
~THE BANDS~
Toxic Pub
Οι Toxic Pub είναι ένα trio που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2019. Μια μίξη απο ταχύτητα, γκρούβα, και στονερίλα με επιρροές τις πρώτες ρίζες της thrash. Έχουν κυκλοφορήσει ένα live demo το 2021, ενώ έχουν ηχογραφήσει το debut album τους που αναμένεται μέσα στο 2023. Έχοντας αρκετές εμφανίσεις στην undergound σκηνή της Αθήνας είναι έτοιμοι να σας προκαλέσουν αυχενικό.
~~~~~~~~
Homo Erectus
Οι Homo Erectus δημιουργήθηκαν το 2015 και κινούνται σε νερά groove/heavy metal.
Το 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ “Burn the sun”. Έχουν εμφανιστεί στο Schoolwave Festival (2017-2018) καθώς και σε πολλά άλλα φεστιβάλ και rock venues σε όλη την Αθήνα.
Vocals: Κώστας Δημακάκος
Guitar: Σπύρος Ζαφείρης
Bass: Vitto D’elia
Drums: Φώτης Φιλιππάτος
~~~~~~~~
Dewmore
Οι Dewmore ειναι ενα power rock trio απο την Αθήνα.
Ιδρύθηκαν στα τελη του 2015, κ πηραν την τελικη τους μορφή το 2019 με το σημερινο τους line up.
Οι διαφορετικες μουσικες επιρροές των μελών, καταληγουν σ ενα groovy δυναμικο κ διασκεδαστικό αποτέλεσμα.
Η πρωτη δισκογραφικη δουλειά τους με τιτλο “unlimited recognisable” ηχογραφηθηκε στα made in hell studios και κυκλοφορησε το Σεπτέμβρη του 2019 σε ψηφιακή και φυσική μορφη (CD)
Ακολοθουθησαν live εμφανισεις (Temple, An club, Crow live stage, lazy club, B.U.M.S.).
Αυτη την περιοδο δουλευουν επανω σε καινουριο υλικο για επομενη κυκλοφορία. Παραλληλα ετοιμαζουν live εμφανισεις εντος αλλα κ εκτός Αττικής.
Με σήμα το παγωτό και όπλο τους τη διάθεση υπόσχονται “feelgood music, for feelgood people”!!!
~~~~~~~~
Uncle Rebel
Μεσόκοποι, ψευτορέμπελοι πανκροκάδες, που μπήκαν στο line up με βύσμα, αναλαμβάνουν να σας ζεστάνουν για τον μέταλ χαμούλη που θα ακολουθήσει. Να χειροκροτάτε αργά και χωρίς ξεσπάσματα, γιατί αν τρομάξουν και κινηθούν απότομα μπορεί να τραυματιστούν.
DOORS OPEN: 20:00
DAMAGE: 7,00€
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Toxic Pub & Homo Erectus & Dewmore & Uncle Rebel @HolyWood Stage ATHENS
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι μπάντες Toxic Pub & Homo Erectus & Dewmore & Uncle Rebel έρχονται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 20:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 7€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?shar

Event Date

15/01/2023 - 16/01/2023

Event Time

20:00 - 01:00

Ticket Price